Newyorkerbyheart

Canazei, here we come…………..

10 marts , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser - Tags: , ,

I aften sætter vi kursen mod Canazei, Italien.

Vi er meget spændte på hvordan vejret bliver, både når vi kører derned og når vi er dernede.
Sidste år havde vi det mest fanstastiske vejr: høj blå himmel og solskin hver dag……….det var så smukt!!!

Jeg nød bare så meget at gå rundt dernede, indånde den friske, klare luft. Selvom jeg ikke kan stå på ski pga. af helbredet så havde jeg bestemt ikke besvær med at få tiden til at gå – det tror jeg bestemt heller ikke at jeg vil i år. Som jeg før har skrevet, så vil jeg stadig lave min yogalates hver dag. Desuden skal jeg jo ned og snuse i alle butikkerne, drikker cappuccino’er på alle cafe’erne, måske nyde “en enkelt” is, helt bestemt en pizza og den meget smukke natur.

Jeg har også taget et par bøger med. Jeg er stadig ikke færdig med “Mænd der hader kvinder” (som kan anbefales på det varmeste, den er bare SÅ spændende), så har jeg taget “I skudlinien” med, som er skrevet af danske journalister i brændpunkter og Mark Billinghams “Sov sødt”. Jeg har også et ulæst “Cosmopolitan” og et “Redbook”, som jeg også gerne skulle have læst…………så tiden bliver i hvert fald ikke lang 🙂

Jeg håber, at jeg får lejlighed til at tage nogle billeder af al den dejlige mad vi skal spise………forhåbentlig på La Fanes.

Jeg skal køre det første stræk i år, ned til Hamburg. Sidste år var det kun drengene der kørte……..men i år har jeg fået “lov” til at være med 🙂 Vi regner med at køre ved 22-tiden og så skulle vi gerne være dernede engang over middag.

Hvis I er heldige får en nogle billeder af de fastelavnsboller jeg er ved at lave og som vi skal have med derned………..

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!