Newyorkerbyheart

Den danske madskat…………….

Billede mangler desværre
Frikadeller på panden……………

Billede mangler desværre
Frikadeller, kartofler og gulerødder……………….

Billede mangler desværre
Så er der serveret…………..

Aftenens menu står på frikadeller, kartofler, gulerødder og brun sovs.
Jeg laver frikadeller som alle andre (tror jeg):
blandet svin- og kalvefars
rasp
æg
mel
danskvand eller mælk
salt, friskkværnet pebe
fintrevet løg
Blandes og formes til fine frikadeller og steges i smør eller olie (eller en blanding). Jeg har før forsøgt mig med at stege frikadeller i ovn, men jeg synes ikke at de får den helt rigtige smag.
Vi får faktisk en del “gammeldags” mad her i huset, såsom: hvidkålsrouletter, forloren hare, frikadeller, stegt flæsk og persillesovs, flæskesteg, hakkebøffer med masser af bløde løg m. v.
Engang imellem skal det bare til at få god, tung dansk mad. Jeg prøver dog at “lette” det lidt hvor jeg kan, men jeg går ikke på kompromis med smagen. Jeg vil hellere have det lidt sjældnere og så lave det rigtigt…………..

Sådan synes jeg generelt det er. Jeg er bestemt tilhænger af at tænke på ens sundhed og hvad jeg stopper i munden………….men med måde 🙂 Jeg spiser mere eller mindre hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst til det – men i moderate mængder. Jeg lever bestemt for at spise og spise for at leve………….
Jeg kan få lige så meget lyst til en gang lækker salat eller frugt som til pommes frites, pizza og kager. Når jeg f. eks. går inde i en lækker grøntsagsafdeling kan jeg bliver sådan helt salig………

Chokolade er jeg ikke så vild med, det er for sødt efter min smag. Hvis jeg skal spise chokolade skal det enten være fyldt med marcipan (og det skal være koldt) eller også skal det være koldt og helst indtages sammen med et glad mælk. Men sådan noget som Rittersport, Marsbar o. lign. er slet ikke mig!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!