Newyorkerbyheart

Det læser jeg……

02 marts , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Om mig - Tags:

Bøger:

Jeg er pt. ved at læse “Erkendelsens dag” af Allan Folsom og den kan kun anbefales 🙂
Det er den første bog jeg læser af ham, men jeg tror bestemt ikke at det er den sidste……..
Den handler om en kardinal der bliver myrdet og de tror at de ved hvem der har gjort det. Imens er hans bror blevet kaldt til Italien, fordi han har fået at vide at hans bror er død i en bus hvor der var en bombe placeret.
Han finder dog ud af at hans bror ikke er død……..og så begynder en hæsblæsende jagt……………
Den er meget velskrevet og meget svær at lægge fra sig……..

Som jeg skrev i går så har jeg MANGE bøger!! Vores bogreol praktisk talt bugner af bøger og hylderne er ved at give efter for deres vægt…………….men alligevel må jeg have flere 🙂 Jeg køber dog ikke hvad som helst, men følger lidt med i hvad der bliver udgivet og synes jeg det er interessant kommer de på min ønskeliste på www.antikvariat.net Der køber jeg de fleste af mine bøger, tit anmelder eksemplarer, til meget billigere penge end hos boghandleren.
Jeg læser helst krimier/spænding, men læser også gerne en god biografi…………..og nå, ja når sandheden skal frem: lidt chick-lit 🙂

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!