Newyorkerbyheart

Mad og yoga……………

Det er min mening at denne blog skal bruges til at skrive lidt om mine interesser og nedskrive nogle af alle mine opskrifter…….. jeg håber at I vil kunne bruge nogle af dem 🙂

Jeg vil skrive lidt om min store passion: mad. Jeg ELSKER at lave det og jeg EEEEELSKER at spise det.
Jeg er også vild med yogalates. Yogalates er en blanding af pilates og yoga og er fantastisk. Jeg laver det efter dvd’er fra Louise Solomon. Hun er super god og meget inspirerende. Hun har lavet 5 dvd’er og der er alle meget gode.
Jeg har prøvet utallige forskellige dvd’er, men hun er den bedste 🙂

Desuden vil jeg benytte siden til at skrive om de bøger jeg læser – og køber. Jeg er bog “narkoman”. Læser dem i store mængder…………og køber dem i ligesa store mængder – til stor fortvivelse for min kæreste der ikke synes at vi har plads til alle de bøger. Men for mig er et hjem uden bøger ikke et hjem og jeg vil helst være omgivet af dem overalt!

Så har vi jo også vores lille “baby”: vores kat. Hun er smuk, skøn og en rigtig lille diva (jeg har forgæves prøvet at sætte billed ind, men det er endnu ikke lykkedes for mig). Hun bliver behandlet som en prinsesse og er MEGET forkælet 🙂 Noget egentlig navn har hun ikke…………og alligevel har hun utallige. Vi har aldrig rigtig kunnet blive enige om et navn, så hun hedder alt fra: mis-il, miss fine, deres kongelige blødhed, mitzi til lillemissen (det står hun som ved dyrlægen) til Sophie-Amalie (bindestregen er vigtig her)!

Nå, nok om det………..nu til mad-delen 🙂
I dag skal vi have en af vores favoritter: Skinkestang med salat. Det er en supernem opskrift og det smager skøøøøønt!!

Her er opskriften:

Skinkestang
5 plader frossen butterdej
lidt margarine
250 g champignon
150 g skinketern
200 g flødeost
1½ spsk. sennep
hakket purløg
Æg til pensling.
Tø butterdejen op, læg pladerne ovenpå hinanden og rul dem ud til en firkant (ca. 35 cm. x 40 cm.). Lad dejen hvile.
Gør svampene i stand og steg dem til det meste af væden er fordampet. Bland dem med skinketern og de øvrige ingredienser. Flyt dejen over på bagepapir og læg fyldet langs midten. Skær dejen i strimler fra kanten og ind mod midten. Flet strimlerne. Stryg med sammenpisket æg og bag i 30-35 min. ved 225 grader midt i ovnen.

Jeg serverer det altid med en grøn salat med salat, gulerødder, agurk, fetaost, oliven og peberfrugt. Dertil creme fraiche/fromage frais rørt med hvidløg, salt, peber og lidt sukker.
Velbekomme.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Apr 12, 2011
  5:50 pm

  Miss Joan

  Hold da helt op nu har jeg læst alle dine opskrifter og en del om dit liv, kæreste og jeres skønne kat. jeg tror efterhånde at jeg har opskrifter til jeg bliver folkepensionist og skal have maden leveret. jeg har allerede prøvet lidt af dine mad og bage opskrifter og det er virkelig blevet godt, hver gang jeg har forsøgt mig med en madopskrift fra diveres ugeblade kommer det aldrig til at ligne det billedet der er i bladet hvor imod det jeg har lavet fra dine opskrift har set ud som dit. så STOR ros for alt på din blog og glæder mig til at se mere fra dig.

  Hilsen Joan


 2. Apr 12, 2011
  8:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Joan!

  Jeg er MEGET imponeret over at du har læst det hele, hatten af for dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 18, 2011
  8:13 pm

  Ungersvenden

  "Jeg vil skrive lidt om min store passion: mad."

  Hej Birthe. Jeg blev lige nysgerrig på at læse dit allerførste indlæg. Det var sjovt.
  Og her 5 ½ år senere har du vist fået skrevet en del om mad. 😉

  – Ungersvenden


 4. Jul 18, 2011
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ungersvenden!

  Sjovt at du er gået tilbage – og jeg kan næsten krumme tæer når jeg ser mine første indlæg 😉
  Men jeg blev bidt af det og det er gået meget bedre siden. Jeg havde dog aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at min blog skulle blive så stor, det har aldrig været et mål for mig – eller noget der har været i mine tanker. Sjovt som den slags ting, bare sker…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Sep 23, 2011
  11:36 am

  Basuna

  Jeg har sat mig for at jeg vil igennem alle dine indlæg 🙂 kommer nok til at tage noget tid, for der er jo rigtig mange 🙂 men jeg må simpelthen have det hele med.
  Er sikker på der er rigtig mange lækre opskrifter og indlæg imellem…..
  Solrige hilsner fra Vivi


 6. Sep 27, 2011
  11:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Vivi!

  Hold da op, jeg tager hatten af for dig! Der er virkelig mange indlæg efterhånden og jeg er sikker på at ikke alle er lige interessante – men det er sjovt at se udviklingen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Mar 30, 2013
  6:58 pm

  Karin Meyer Hald

  Hej NewYorker by heart.
  Jeg Skriver til dig Angående Louise Solomons yogalates dvd,er jeg har investeret i ultimate yogalates,som jeg har købt gennem en dansk hjemmeside. Problemet er bare at jeg ikke kan huske hvilken hjemmeside, måske du kan hjæpe mig.Og hvis ikke hvordan jeg køber gennem din Solomon link.
  Vh Karin


  • Mar 31, 2013
   11:28 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Har du prøvet at Google Louse Solomon? så burde det være muligt at finde hendes hjemmeside, der kan du købe dem igennem eller prøv Ebay, det er der jeg har købt mine.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!