Newyorkerbyheart

Mezzo rosso et due aqua minerale frizzante…………..

20 marts , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Dagbog, Ferie/rejser - Tags: , , ,

Så er vi hjemkommet fra vores italienske “eventyr”.

Turen derned var værre end frygtet. Vi var ikke andet end lige kommet syd for grænsen da snevejret startede!!!! 2 gange blev i tvunget at motorvejen pga. af uheld (formoder vi) og var vejret ikke dårligt sad vi i kø……………

Vi kom først til Canazei kl. 19.45 lørdag aften – vi havde forventet at være dernede ved 14-tiden!!!! Behøver jeg at skrive, at vi var godt møre og meget, MEGET trætte? Vi havde været på farten i 22 timer!!!!

Vi fik lige smidt bagagen op i vores lejlighed og så hastede vi hen på “La Fanes” for at få noget at spise. Jeg tror at de blev glade for at se os igen – vi spiste der jo hver aften sidste år.
Ellers havde vi en god uge dernede. Vi havde 1 dag hvor der var lidt diset og hvor drengene klagede lidt over at det ikke var så sjovt at stå på ski. Vi havde også en hel dag med snevejr, vi fik faktisk en hel del………det blev omgivelserne ikke mindre smukke af *S* Den aften da vi gik hjem efter at have spist en fantastisk pizza var vejret bare fantastisk………..

Sneen faldt stille ned, det var ret mildt i vejret, vores maver var fyldt med god mad og jeg gik hånd i hånd med min kæreste…………..et kort øjeblik følte jeg at tiden stod stille og var vel det man kan kalde “nærmest lykkelig” 🙂

Italienerne er jo et fantastisk folkefærd og de taler vel verdens smukkeste sprog!! Det er sjovt at se, at selv de små børn gestikulerer vildt når de taler. En ting er i hvert fald helt sikkert: italienerne holdt ikke noget tilbage – og lægger ikke skjul på hvis der er noget de er utilfredse med……….
Man ser ikke en eneste italiener der ikke har nogle super seje og flotte solbriller, det er tydeligt at de går utrolig meget op i deres udseende. Jeg tror at de italienske mænd er de mest velklædte mænd i verden – pigerne halter heller ikke efter skulle jeg hilse og sige…………

De er sjovt at se at de italienske mænd er meget farverige i deres tøjvalg. De generer sig bestemt ikke for at gå i lyserøde og fersken farver……………af en eller anden grund tror jeg at det er de færreste danske mænd der vil/kan at bære de farver!!

Hjemturen gik super godt: vi holdt ikke i kø en eneste gang og vejene var helt tørre, så vi var hjemme efter 14 timers kørsel. Klokken lidt over 5 søndag morgen kørte vi ind ad indkørsel……..
Summa sumarum er, at vi har haft en super god uge: masser af god mad – hvortil vi hver aften fik: mezzo rosso et due aqua minerale frizzante, super flot vejr de fleste dage (faktisk var der nogle dage jeg kunne sidde i T-shirt hvis jeg sad i læ og i solen!!) og masser af dejlig frisk luft………

Bøger:
Jeg havde jo Mark Billinghams “Sov sødt” med derned og den kan absolut IKKE anbefale!! Jeg synes at den var hamrende kedelig og aldeles uinteressant – æv!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!