Newyorkerbyheart

Sommerfad med ciabattabrød og hvidløgsdressing…………..


Det færdige resultat…………….


Så er der serveret………………

Dette er en super lækker ret – selvom det ikke heeeelt er sommer endnu. Den er let at lave og smager så skønt………

Sommerfad med oksekød:
2 store løg
500 g hakket oksekød
1 fed hvidløg (jeg bruger dog noget mere)
salt, peber
tørret oregano
1 kg. kartofler
500 g tomater
1 squash
Tilbehør:
creme fraiche
hvidløg
salt, friskkværnet peber
lidt sukker
Godt brød
Sæt ovnen på 250 grader.
Skær løgene i tynde skiver og brun løg og kød. Hak hvidløg fint og kom det ved. Krydr med salt, peber og oregano.
Skær kartofler, squash og tomater i tynde skiver.
Læg et lag kartofler i bunden af et letsmurt ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Læg squashskiver ovenpå kartoflerne og fordel kødet over squashskiverne. Læg resten af kartoffelskiverne lagvis med tomaterne og krydr igen med salt og peber.
Dæk fadet med stanniol og stil midt i ovnen i 50 min.
Bland creme fraiche med hvidløg, salt, peber og evt. lidt sukker.
Server sammen med et godt stykke brød.
Velbekomme…………

Yogalates:
Jeg har trænet meget arme og skulder de sidste dage – Energize yogalates – og har fået en “skade” i min ene skulder. Det føles som om en muskel sidder i klemme og det gør herreondt – især om natten når jeg skal vende mig!!! Det er dog første gang jeg har haft ondt efter at have lavet yogalates – og det skal man heller ikke have. Det gælder meget om at lytte til ens krop og ikke gøre noget der ikke føles godt.
I dag har jeg så lavet Bodytoner yogalates – Louise’s dvd nr. 2 – så det er lidt “back to basics”. Dog lavede jeg hele dvd’en, så det blev alligevel til i alt 1½ time og jeg fik trods alt sved på panden 🙂

Bøger:
Jeg havde MEGET svært ved at ligge min bog fra mig i går aftes og sov MEGET sent. Jeg kan kun på det varmeste anbefale: Ice Station af Matthew Reilly. Jeg har lige købt “Manden de kaldte Scarecrow” også af ham, så jeg glæder mig til at jeg får den. Bare kom i gang……………..
Jeg har lige købt en kogebog der hedder: “The recipes of Madison County” på Ebay og behøver jeg at sige at jeg glæder mig til at den lander i mine hænder? Der går dog lidt tid fordi jeg har valgt “surface mail”, som tager 4-6 uger……….

I’ll be back…………………….

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!