Newyorkerbyheart

Spaghetti……..

21 marts , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Shopping - Tags: , , ,


Super god hjemtaget spaghetti fra Italien. Vi købte 3 pk. nr. 3, 3 pk. nr. 5 og 3 pk. nr. 7. Det smager bare SÅ godt…………


Aftenens “halvfabrikata” middag 🙂 Sugo alla Montanara, som også er hjemtaget fra Italien og som er smager fantastisk……………..


Kødsovsen er snart klar til servering sammen med spaghetti og hvidløgsbrød……….

Dette var i går aftes aftensmad – og vi har rester til i aften 🙂 Vi havde også den spaghetti sovs med hjem sidste år og det var et hit………..desværre havde vi taget for få glas med hjem, så i år har vi taget flere glas med hjem 🙂

Vi har også købt mere pasta end sidste år, fordi det er så meget bedre………

Desuden købte vi noget god olivenolie, balsamico og blandede nødder i honning som smager fantastisk på ost……….

Bøger:
Jeg er gået i gang med at læse “Inden frosten” af Henning Mankell. Nu er jeg snart igennem alle hans bøger om Kurt Wallander og jeg synes at de er gode…….selvom der er mange gentagelser, så er historien altid god.

Jeg har igen fået gang i min Yogalates. Det har ligget stille mens vi var i Italien. Jeg havde ellers taget min bærbare med og dvd’er, men der var for lidt plads og for megen uro dernede til at jeg kunne koncentrere mig………………
Jeg kunne dog mærke at min krop nærmest “skreg” for at komme igang igen, så det er dejligt at finde ind i den faste rytme igen.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!