Newyorkerbyheart

Tænk at der er SÅ mange “foodies”………

08 marts , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Blogverden, Tanker - Tags: , ,

Æv, jeg glemte at tage billeder af vores “hakkedrenge” med bløde løg i aften…………..nå, men I ved jo nok også alle hvordan sådan nogle ser ud 🙂

Jeg har siddet og læst foodblogs i dag på nettet, hold da fast der er mange – og rigtig mange gode og flotte. I kan godt forvente at min links liste stiger betragteligt i den næste tid…………
Tænk er det er SÅ mange der har den samme interesse som mig………….det er fedt. Det er alt fra den fine franske madlavning og gastronomiske betragtninger på et meget højt plan til helt “plain” mad og fastfood.

Yogalates:
For tiden er min ynglings dvd: Louise Solomons Yogalates dvd. Jeg tror at det er den 3. i hendes “serie” på 5 dvd’er.
Den er super god, men MEGET hård. Indtil videre er jeg kun kommet igennem de 2 ud af 3 sektioner………..den sidste er simpelthen for krævende. Jeg prøvede noget af det den anden dag (efter jeg havde lavet de 2 første), men måtte give op da mine knæ og ben blev som gele……….
Jeg tager min bærbare computer med på skiferie (jeg kan jo desværre ikke stå på ski pga. helbredet), men så kan jeg jo lave min yoga. Jeg tager dog kun det korte yogalates program med (Yogalates bodytoner, som var nr. 2 Louise Salomon lavede), for det er jo meningen jeg skal ud og nyde den frisk luft…………….og cappucino’erne 😀

Min elskede lille missekat lavede yoga sammen med mig i dag. Hun strækker og ruller (næsten) ligesom mig……………og jeg vil sværge på at det så ud som om hun lavede “downward facing dog” i dag – jo hun er dygtig!!

Men for alle der vil gøre noget for sig selv kan jeg kun på det varmeste anbefale Louise Salomons dvd’er. Det er en fantastisk verden der har åbnet sig for mig………………

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Mar 8, 2006
  10:17 pm

  NicoleW

  Hi, a nice blog you have here… You will surely get an bookmark 🙂 Fleshlight


 2. Mar 8, 2006
  10:17 pm

  NicoleW

  Hi, a nice blog you have here… You will surely get an bookmark 🙂 Fleshlight

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!