Newyorkerbyheart

Uhmm, oksekød……………

24 marts , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags:


Flanksteak med kartofler i skiver, bearnaisesauce og majs-/baconsalat………

I dag fik vi flanksteak til aftensmad (den blev godt nok stegt liiiidt for længe efter min smag, men min kæreste kan bedst lide kødet “well done”).
Jeg selv vil gerne have det rødt………..ikke koldt indeni, men helt bestemt rødt. Jeg eeeeeelsker rødt kød og kunne ALDRIG blive vegetar!! Jeg har det lidt sådan at vist jeg ikke har fået rødt kød i en periode kan trange blive sådan helt: Uhhh nu skal jeg altså have en god steak……………..NU!!!!! 🙂

Jeg er lidt af en “kødgris” og kunne spise en culottesteg selv hvis jeg gav mig selv lov :-D……….eller næsten i hvert fald. Jeg er tilgengæld ikke så vild med svinekød eller kalkun for den sags skyld – kun hvis den er fyldt med “stuffing” og der bliver serveret kartoffelmos, sweet potatoes, ærter og “cranberry sauce” til :-). Men sådan en kalkun schnitzel har aldrig rigtig sagt mig noget, jeg synes at det er frygtelig tørt og træls……..

Kylling vil jeg hellere have hvis det skal være – også selv om de ikke er fra KFC :-D. Sådan en god gang ovnstegt kylling eller endnu bedre – kylling på grill – det er ikke at kimse af.

I det hele taget er jeg lidt af en “madøre”. Jeg ELSKER at se madprogrammer og surfe rundt på nettet efter nye og spændende opskrifter (gerne amerikanske, som jeg jo har en stor svaghed for). Gad vide hvorfor Gud placerede mig i Danmark, for jeg tror faktisk at jeg er amerikaner, eller måske har jeg været det i et tidligere liv ;-).
Jeg elsker USA, deres mad, mennesker og natur. Selvfølgelig ved jeg godt at der er en bagside derovre……..jeg er jo trods alt ikke helt naiv – men alligevel. Tænk sådan en udbud af restauranter og forskellige køkkener der findes derovre, det er jo et slaraffelland. Jeg synes at det var FEDT at være i New York. Jeg har aldrig oplevet en by med sådan en puls. Jeg sov med vinduerne åbne, for at få alle indtryk med – selv om natten. Bare gå rundt og kigge på byens lys og mennesker……….fantastisk. Men jeg er også vild med Washington D. C.: De brede avenuer med træer, Dupont Circle og alle de fantastiske museum’er. Jeg tror mine favoritter er: “Museum of American History” og “Air & Space”. Jeg har så mange gode minder fra den by.

Nå, ja så er der jo min øjesten: Marthas Vineyard!! Jeg var så heldig at min “familie” havde deres 2. hus dernede og vi opholdte os en stor del af tiden på denne smukke ø. Der er et virvar af mennesker om sommeren, men den beholder sin charme og sine smukke, smukke steder. Jeg drømmer mig tit tilbage………………..

Der er så mange ting jeg savner derovre fra: min “familie” selvfølgelig først, mest og hele tiden, omgivelserne omkring Hanover, NH, New London, NH, “The big Green” på Dartmouth College, NH o. s. v.
Men også mad(varer): fig newtons, Bryers is, Ben & Jerrys is, pizza’er, burgere (ikke Mac D eller Burger King), KFC, Beef Teriyaki, Boston Kreme (donut), appel cider, Reuben sandwich, fried dough, Dean & Deluca, blueberry muffins, cornmuffins, Rootbeer flow, Lobster roll………..nå, ja listen er lang, nærmest uendelig……………….

Nå, det var lidt USA snak…………det er ikke så godt at få startet på det, for jeg har så svært ved at få holdt igen……….

I morgen skal vi have gæster, så menuen står på: Oksesteg (stegt i gryde i laaaaang tid), bagte rodfrugter og………………. Creme Brulee (som jeg ELSKER!!!). Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!