Newyorkerbyheart

Babysnak……………

Billede mangler desværre
Wienerschnitzel med fettucini med broccoli, asparges, champignon og revet parmesan…………

Aftenens menu stod på ovenstående menu.
Jeg vendte wienerschnitzlerne (kalvekød) i sammenpisket æg med salt og peber. Derefter i rasp blandet med parmesan, salt, peber og hvidløgspulver. Så på panden og steges. Pyntes med revet peberrod og kapers.

Pasta:
frisk pasta
broccoli
friske grønne asparges
champignon
finthakket løg
finthakket hvidløg
frisk revet parmesan
madlavningsfløde
Damp små broccolibuketter og asparges møre i saltet vand.
Kog pastaen til den er al dente.
Svits løg og hvidløg i god olivenolie. Tilsæt champignon i skiver og lad dem svitse med. Hæld madlavningsfløde ved og krydr med salt og peber. Lad fløden koge.
Bland pasta med asparges i små stykker og broccolibuketterne. Riv masser af frisk parmesan i – brug IKKE det færdig revne der kan købes!!!. Hæld fløde-/champignonblandingen i og vend godt rundt. Krydr evt. med mere friskkværnet peber og drys med lidt frisk basilikum.

Jeg har altid undret mig over hvor meget folk ændrer sig når de får børn. Jeg har veninder som har ændret sig fra at være piger som interesserede sig meget for omverden (politik, begivenheder, litteratur m. v.) og som er blevet de rene “baby-bablerne”. Det er umuligt at føre en sammenhængende samtale uden at blive afbrudt 100 gange fordi at: “se hvor sød han/hun er”, “se nu smiler han/hun”, “nu skal han/hun bøvse” osv. Eller de skal lige fortælle om at deres lille pode lavede et eller andet sjovt/sødt………

Jeg forstår selvfølgelig godt at det ændrer dem at blive mor og selvfølgelig elsker de deres barn……….meen alligevel. Det er ikke alle oplysninger jeg synes er lige relevante, som f. eks. hvilken farve/konsistens afføringen nu har, betændte bryster, hvor mange gange de laver i bleen, hvor mange gange de bøvser, fødselsberetninger (i detaljer) osv. Jeg vil da selvfølgelig gerne dele deres glæde mht. at de er blevet mor, men der sker trods alt også andre ting i verden……..
Jeg ønsker ikke børn og det har givet mange – negative – reaktioner fra omgivelserne, men jeg mener jo at det er min egen sag 🙂 Jeg er da godt klar over at jeg vil gå glip af nogle oplevelser og måske også af nogle følelser…………….men det ER trods alt muligt at skabe sig et liv med indhold i uden børn…………….

…………og skal jeg være helt ærlig: når jeg ser hvad det har gjort ved nogle af dem som jeg kender der har fået børn, så er jeg glad for det valg. Jeg ville hade mig selv hvis jeg kun kunne tale om bleer, afføring, sove/ikke sove, mos, røde numser osv………….

Men det er jo mig valg 🙂

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jul 15, 2007
  10:07 pm

  Astrid

  Hej,
  kigger lige nogle af dine indlæg igennem:)
  Og gud hvor jeg kender det med at ens veninde der har fået barn kun kan snakke baby-snak. Har genoptaget kontakt med en veninde, og hun har lige fået barn og da hun var på besøg snakkede hun 90 % af tiden om baby.
  Har en anden veninde der venter nr.2 og hun kan snakke om andet, det er dejligt 🙂


 2. Jul 16, 2007
  10:39 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Hvor hyggeligt, at du sidder og læse nogle af mine gamle indlæg, det glæder mig 🙂

  Ja, heldigvis er der nogen der kan andet end at snakke om deres lille vidunder 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Jul 16, 2007
  11:34 am

  Astrid

  Forresten hvordan blev den is du lavede i går?


 4. Jul 16, 2007
  12:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Astrid!

  Uhh, den blev som altid – helt perfekt og den smager bare SÅ godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 16, 2007
  3:38 pm

  Astrid

  Okay være man skulle prøve at lave det så, dine opskrifter plejer at se gode ud. Har kun prøvet de kanelstænger indtil videre, men de var også rigtig gode 🙂


 6. Jul 16, 2007
  4:08 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Jeg synes da, at du skulle prøve at lave den, den er så let at lave og smager himmelsk. Jeg har lavet den utallige gange og altid med succes 🙂

  Det kunne da være rart hvis du havde mod på at prøve nogle af opskrifterne, jeg har i hvert fald haft succes med de fleste – og mange andre herinde har også afprøvet nogle af dem 🙂

  Lad mig høre, hvis du får lavet isen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jul 16, 2007
  11:45 pm

  Astrid

  Kæresten så lige billeder af isen og han synes vi skal lave det i morgen 🙂


 8. Jul 17, 2007
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Astrid!

  Han har god smag din kæreste 🙂

  Håber at høre fra dig, om I kan lide det….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!