Newyorkerbyheart

Culottesteg og yoga……………

Billede mangler desværre
Søndagens culottesteg………………..

Billede mangler desværre

Dressingen til de bagte kartofler…………

I dag stod menuen på Culottesteg, bagte kartofler (langtidsbagt) og creme fraiche hvidløgs dressing. Jeg vil ikke komme nærmere ind på det, jeg tror at det er noget alle kan finde ud af at lave 🙂
Dog vil jeg lige nævne at når jeg bager kartofler gør jeg det ved lavere gradere og i længere tid, vi synes meget bedre om bagte kartofler på denne måde………..dem der har smagt dem har alle komplimenteret dem for den gode smag.

Altså jeg vasker dem, dupper dem let tørre, ridser et kors i dem og drysser dem godt med groft salt. Så pakkes de i folie og ind i ovnen. Ca. 1½ – 2 timer ved 150 grader. De bliver supergodt og slet ikke tørre (som jeg synes at bagte kartofler kan have en tendens til). De kommer nærmest til at smage som om de er bagt i gløderne af et bål. Selv folk som ikke har kunnet lide bagte kartofler, har kunnet lide disse…………

Yogalates:
Jeg har igen købt en Yoga dvd (som ikke var med Louise Salomon) og har endnu engang måttet konstantere at det ikke er mig………………..man skulle tro at jeg lærer det på et tidspunkt!!!!
Jeg ved ikke hvad der gør Louise Salomons dvd’er så speciel, men det er kun hendes dvd’er der virker for mig.
For mig har det ikke været en ordentlig dag hvis jeg ikke har stået i “downward facing dog” og “worrior 2″………….

Min store drøm er at få råd til et Yogalates kursus i Byron Bay, Australien, ledet af Louise Salomon – hvor ville det være fantastisk – og så skulle Byron Bay jo være et smukt, smukt sted. Jeg har fået kursus materiale tilsendt, men det er MEGET dyrt……………..æv 🙁 Så hvis jeg vandt i lotto (hvilket der jo nok ville være større sandsynlighed for hvis jeg spillede *GG*), skulle pengene gå til et Yogalates kursus……………………..og nå ja, et år i en fed, stor, amerikansk flyder på kryds og tværs af USA!!!!!!!

Bøger:
Jeg har lige modtaget Patricia Cornwells seneste bog “Sporfund” (en mere i Kay Scarpetta serien) og jeg glæder mig til at læse den. Jeg synes godt nok at de var ved at komme lidt langt ud med det varulve-halløj, men jeg synes at “Spyfluer” rådede noget bod på det…………

Jeg synes at der på et tidspunkt var tale om at filmatisere bøgerne – hvilket jeg synes ville være en god ide – men det er lang tid siden jeg har hørt noget om det. Jeg ville også gerne smage noget af det mad hun laver, for det lyder bare for lækkert. At læse Scarpetta bøger gør mig altid sulten………. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!