Newyorkerbyheart

Koteletter i fad og “shoppe-maniac”…………

Billede mangler desværre
Koteletter i fad…………….

Billede mangler desværre
Ovnstegte “snyde” kartofler……….

I aften var menuen:

Koteletter i fad og ovnstegte kartofler.

Koteletter i fad
Koteletter
porrer
champignon
hvidløg
paprika
salt, peber
madlavningsfløde
mælk
tomatpure
Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem på panden.
Skær porre i ringe og snit champignon. Svits det hele på panden efter koteletterne. Krydr med lidt salt og peber. Kom blandingen over koteletterne.
Kom madlavningsfløde og skummetmælk i panden og lad det koge lidt ind. Tilsæt tomatpure og presset hvidløg efter smag.
Sæt det i ovnen til koteletterne er nok………

Server med kartofler – jeg snød og brugte frosne kartofler i skiver 🙂

Kender i www.ebay.com??? det er i den grad vanedannende!!!! Alle de fantastiske ting/tøj/make-up/hårprodukter + alt mulig andet vi danskere enten ikke kan få eller må betale i dyre domme for, det fåes der.
Jeg eeeeeelsker at surfe rundt på siden og finde noget som jeg absolut MÅ have og faktisk ikke vidste jeg ikke kunne leve uden 🙂
Alle de fantastiske og spændende kogebøger der findes derinde, alene i den kategori kunne jeg købe mig fattig – og har vist også gjort det *GG*

En anden kategori er make-up. Tænk at man kan købe f. eks. den nye Max Factor Masterpiece mascara og få den sendt helt fra USA til billigere penge end man kan købe den for nede i Matas. Køber man så nogle stykker ad gangen (man kunne jo gå sammen med veninder og bekendte), så spares der noget på portoen…………..eller hva’ med Elisabeth Ardens Eight Hour Cream (som jeg er dybt afhængig af og bruger til ALT), det fåes også meget billigere derinde – hvis man gider at bladre annoncerne igennem 🙂

Jeg var ved frisør i dag og da jeg så skulle betale spurgte hun om jeg ikke også skulle have det og det med (Paul Mitchell produkter), da jeg hørte priserne takkede jeg pænt: nej tak!!
Jeg gik på Ebay og nu har jeg købt de produkter jeg blev anbefalet (3 produkter ialt), til samme pris (inkl. forsendelse) som jeg skulle give for 1½ produkt nede i butikken……….er det ikke fantastisk??
Jeg køber ALDRIG mere produkter i dyre domme hos frisøren og ærger mig over alle de penge jeg har givet ud.

Så hvis I vil spare penge er dette et godt tip……………

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Oct 2, 2006
  8:59 am

  Laura Hernandez

  What does this dish consist of and can you translate? Since I’m here in Germany I want to learn on how to shop for paprika and winter is just right around the corner. If you have any mexican recipe questions feel free to ask me?


 2. Oct 5, 2006
  10:06 pm

  Laura Hernandez

  Can I have this recipe?


 3. Oct 6, 2006
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Laura,
  here’s the recipe:

  Baked porkchops:

  porkchops
  leeks
  mushrooms
  garlic
  paprika
  salt, pepper
  heavy cream
  a little milk
  concentrated tomato pure
  Season the mushrooms with salt, pepper and paprika and brown them on a pan in a little oil.
  Cut leeks in rings and mushrooms in slices. Brown on the pan, in the same oil as the porkchops was browned.
  Put the mixture on top of the porkchops.
  Pour in heavy cream an a little milk, add concentrated tomato pure and som garlic.
  Pour over the porkchops and vegetable mixture and put in the oven for about 20 minutes at 200 degrees celcius.
  Serve with some kind og potatoes, rice or pasta.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!