Newyorkerbyheart

Kylling og magasin “narkomani”………


Kylling og kartofler lige fra ovnen……………


Hvem kan stå for sådan et lår?………………..


Kyllingestykker klar til servering……………..


Bretagne sauce…………..

Kylling:
Jeg tog bare nogle kylingestykker og blandede noget olivenolie med chilisauce, peber, presset hvidløg og friskkværnet peber og smurte det på inden de blev sat i ovnen.
Jeg kom nogle kartofler nederst i bradepanden og så en rist henover hvor kyllingestykkerne blev placeret.
Jeg penslede kyllingestykkerne en 3-4 gange undervejs. De blev rigtig gode.
I kan godt glæde Jer til i morgen, da skal vi have en af mine livretter: Spaghetti, kødboller og hvidløgsbrød!!!!

Ligesom jeg EEEEELSKER bøger, så elsker jeg blade/magasiner. De gange jeg har været i USA har jeg slæbt mit en pukkel til for at slæbe alle de magasiner med hjem som jeg havde købt……….
Herhjemme tror jeg at jeg – næsten – har haft abonnement på samtlige magasiner/blade. “Isabellas” abonnerede jeg på længe, men tilsidst synes jeg at kvaliteten blev for dårlig. Der var simpelthen for lidt jeg gad at læse. Sådan synes jeg generelt at det ender. I starten er bladene vildt godt, men så er det som om kvaliteten daler MEGET……

I mange år købte jeg “Alt for Damerne” hver uge, men det er jeg holdt op. Til sidst blev de bare totalt intetsigende.
Generelt synes jeg at blad/magasin standarden herhjemme er for dårlig. Jeg synes at “Costume” er ok, ligesom jeg også abonnerer på “I Form” og “Spis Bedre”. Men ellers holder jeg mig til de amerikanske magasiner………………….som jeg er VILD med!!!
Hvis min økonomi var til det ville jeg abonnere på MANGE flere end jeg gør, især flere madmagasiner………… Jeg betaler ca. kr. 220,- pr. år pr. magasin – inkl. levering. Igennem Ebay har jeg fundet en person som jeg bruger som fast “leverandør”.
Jeg synes at det er fantastisk når de dumper ind ad brevsprækken og jeg bliver så glad at jeg har lyst til at give vores gamle postmand et knus.
Så bare sidde med benene oppe i sofaen og fordybe sig i bladverden…………..

Det jeg så mangler nu er et katte-magasin – ikke for racekatte – men for mennersker som mig, der har en “almindelig” kat………………..

Jeg kom til at sidde og kigge på vores kat – som jeg jo så tit gør – og hvor er det bare en fantastisk skabning. Når hun hopper op på noget, hopper hun lige præcis så højt/langt som hun skal!! Det mest fantastiske er at hun kan hoppe op ovenpå køkkenskabene eller vindueskarmene blandt de ting der står der – uden at vælte en eneste ting.
Det er i hvert fald ikke en gåde hvorfor det hedder “catwalk” når man ser hvordan sådan en kat slendrer hen over gulvet. Selv den flotteste topmodel kan ikke gøre det mere elegant end sådan en kat.
Jeg kan bruge flere timer på at sidde og betragte hende, hun er SÅ smuk!! Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!