Newyorkerbyheart

Skal – skal ikke………..

16 april , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Om mig, Tanker - Tags:

I dag bliver der ikke lavet mad i det lille hjem, der bliver hentet en pizza ude fra. Pizza skal der til engang imellem…

Kender I det at man er i super godt humør. Glad, grænsende til noget der ligner lykkelig. Himlen er blå, solen skinner og fuglene synger. Men så tilbringes dagen tilfældigvis sammen med en hvor hele kropssproget siger at vedkommende er i dårligt humør. Man spørger hvad der er i vejen? og vedkommende siger: “ingenting”, selv om det er tydeligt for enhver at der er noget i vejen. Kropssprog og attitude taler sit klare sprog…………….og pludselig er ens gode humør forsvundet som dug for solen!!! Man bliver lidt sur på sig selv fordi at en person kan ødelægge ens humør/dag, men ikke desto mindre lader man det ske, fordi man også elsker/holder meget af vedkommende. Sådan en dag havde jeg i går…………………
Jeg synes at jeg har haft en del af de dage i det sidste års tid og spørgsmålet er om jeg skal/bliver nødt til at fjerne vedkommende fra mit liv – hvilket jo er svært når der er følelser indvolveret. På den anden side synes jeg heller ikke at det er rimeligt at jeg skal udsætte mig selv for det og ikke bare kunne være glad. Jeg ved godt at det sikkert er mig der er svag ved ikke at kunne holde fast i glæden under alle omstændigheder, men det er lettere sagt end gjort.
Så dilemmaet er: Skal/skal ikke…………..

Bøger:
Jeg har midlertidig indstillet læsningen af “Manden de kladte Scarecrow” for at gå i gang med “Michael Laudrups tænder” skrevet af Maise Njor og Camilla Stockman. Hold op den er god og meget, MEGET underholdende. Jeg blev nødt til at tvinge mig selv til at indstille læsningen i går aftes/nat, jeg kunne have blevet ved til den lyse morgen. Den kan virkelig anbefales hvis I ikke allerede har læst den……………
Jeg fik også lige Jamie Olivers “Jamie’s Italy” i går, indkøbt fra Ebay England og helt ny. Den er spændende ud og der er meget lækkert mad……………så nu er det bare med at komme igang.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!