Newyorkerbyheart

Viva el Mexico…………….


Ingredienserne til aftenens mexicanske fiesta…………….


Lidt tættere på……………


Flere ingredienser…………..


Så er der serveret………………….

Mexicanske tortillas:
Bløde tortilla wraps
salsa
iceberg salat
agurk
tomater
løg i ringe
mango
forårsløg
oksefars svitset med spidskommen, salt, peber, masser af hvidløg og lidt sød chilisauce
majs
frisk rød chilifrugt
oliven skåret i skiver
creme fraiche (fromage frais) rørt med salt, peber, hvidløg og lidt sukker.

Vi ruller dem ikke sammen som man rigtigt skal, men ligger dem flade på tallerknen og fylder på. Jeg plejer at gøre det i denne rækkefølge:
tortilla wrap, salsa, salat, løgringe, agurk, tomater, fars, creme fraiche, majs, forårsløg, chili og oliven.
Jeg ELSKER denne ret og man kan jo variere fyldet efter hvad man godt kan lide. Hvis man fylder godt på (hvad jeg altid gør, fordi det jo er rimeligt sundt) kan man bestemt ikke spise mere end 1 – og jeg må altid levne lidt………….
Jeg tror at jeg kunne spise det hver dag hvis det skulle være 🙂

I dag har vi haft en skøn tur til Vestkysten. Først var vi ved Blåvand og så ved Henne. Der var superskønt vejr derude og MANGE – rigtig MANGE mennersker. Jeg fik shoppet lidt og købt noget rigtig flot tøj (billeder kommer på et andet tidspunkt). Vi var også på lidt “celebrity spotting” *G* vi så Frederik Lauesen fra TV2 Sporten i Blåvand………..så hvis der er nogen der skulle undre sig over hvor han er, kan man altså finde ham derude 🙂
Efter Blåvand kørte vi til Henne (som faktisk er en hyggeligere by synes jeg) og fik os en stor is med kugler og softice, mmmmmmm.
Isen blev fortærret mens vi gik en tur nede på stranden. Igen var der rigtig mange mennersker og en del der fløj med drager. Vejret var skønt, der var ikke en eneste sky derude. Der blæste en hel del, men solen skinnede……..
Bølgerne var rimelig store og havet larmede noget, men hvor var det pragtfuldt!! Tænk hvis man boede så tæt på vandet at man kunne gå derned med en stol og sidde og læse – pakket ind i tæpper og en termokande med kakao – hvor fedt ville det være??? Vand har ALTID facineret mig og jeg bliver så “rolig” indeni, som om alting falder på plads………….
Tænk at bo i et land hvor man, næsten ligegyldigt hvor man bor, er forholdsvis tæt på vandet. Det er da luksus!! Boede man midt i USA, var det ikke sikkert at man så havet en eneste gang i hele sit liv……………..
Jeg var godt træt på hjemturen, men hold op hvor har vi haft en skøn dag med masser af frisk luft og dejlig solskin 🙂

I går så vi et par dvd film. Vi så 2 “Wallander” film, filmatiseret fra Henning Mankell’s bøger om den svenske kriminalbetjent Kurt Wallander. De var gode, især den der hed “Mastermind”, den var rigtig spændende!! Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jan 10, 2009
  11:47 pm

  Jazmin

  Hej, I like very much your blog you got very good recipes in, I actually made the kalkunbryst in new years eve, it was a big succes 😉 thanks for the recipe.
  I am Mexican living in DK and i have never seen a MExicanske tortilla like this :D, it looks very good though, i will try it one of these days, and i hope you can one day try real mexican food, i know you will aprecciate it, since i can see you really like enjoying good food 😉
  read you soon
  bye


 2. Jan 11, 2009
  10:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Jazmin!
  Thank you for you comment, it’s appreciated 🙂

  I’m happy that you had succes with the turkeybreast and that you liked it……

  I realize that my tortillas doesn’t look anything like the ones your’re used to, but they taste really good 🙂 I would like to taste REAL mexican food do you have any good recipes for me to try out? You’re more than welcome to mails some to me….

  My best,
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!