Newyorkerbyheart

Det er knus-mig for meget……………..

01 maj , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Om mig, Tanker - Tags:


Butterdejsstang med champignon, flødeost og skinketern…………


Salat og hvidløgsdressing………..

Opskriften på den lækre butterdejsstang findes i en af min tidligere poster, prøv den du vil ikke fortryde. Den er også god som frokost anretning…………

Jeg betragter mig selv som en rimelig kærlig person, men nogen gange synes jeg at knus’eriet bliver for meget. Når vildt fremmede mennesker som jeg knapt kender kommer farende imod mig med åbne arme, så bakker jeg nærmest…………….det kan jeg slet ikke!! Jeg kan ikke være så “intim” med folk jeg knapt kender, men folk kigger på mig som om jeg er lidt mærkelig – og det synes jeg faktisk ikke at jeg er!!!
Jeg synes at det er skønt at give knus’er til folk jeg kender og som jeg respekterer/elsker/holder af, men min krop forbyder mig simpelthen at give knus’er til folk jeg ikke kender godt/ikke respekterer.
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor vi skal give alle et knus, vi bor jo i Danmark og ikke i Italien/Spanien hvor det er meget mere almindeligt. Desuden synes jeg at det er et sundhedstegn at min krop simpelthen siger fra og ikke vil være med til at give knus til nogen som jeg ikke respekterer eller som ikke respektere mig. Alt andet er jo faktisk at forstille sig og være uærlig er det ikke??

Bøger:
Jeg er snart ved at være færdig med “Sporfund” af Patricia Cornwell. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene………….
Den er ok, men slet ikke så intens som de første Scarpetta bøger. Måske hun bare skulle have stoppet serien mens “legen er god”. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!