Newyorkerbyheart

I’ve got the shakes…………………

30 maj , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Drikke - kolde og varme - Tags: , ,


Så startes blenderen med vanilieis og jorbær…………….


Uhmmm, jordbær milkshake……………..


Min absolut ynglings krydderurt: Rosmarin……………

Kæresten og jeg fik lige lyst til en milkshake og da vi havde jordbær og vanilieis i fryseren var trangen let at opfylde……………
Jeg EEEEELSKER milkshakes. Da jeg var i USA fik jeg sådan nogle store chokolade milkshakes med lidt pebermynte i, hold da op hvor de smagte godt!!

Jordbær milkshake:
vanilieis
sødmælk/letmælk
evt. lidt fløde
frosne jordbær
lidt flormelis
Det hele i en blender og blend til det er nogenlunde flydende………….men ikke for meget! Jeg dryssede lidt flormelis på jordbærrene og lod dem tø en anelse op.

Note: Prøv også med en god moden banan i stedet for jordbær, eller med frisk ferskener når de bliver modne og lækre. Jeg har også prøvet med melon og blåbær og de blev begge super gode – jeg elsker blåbær. Jeg synes bare at de er for svære at finde herhjemme, æv!!
Prøv også at erstatte vanilieis med en chokoladeis og evt. et par pebermynte bolcher som blendes til pulver (kræver en stærk blender)……….det smager himmelsk!!

Rosmarinen som jeg har taget billed af er min ynglings krydderurt og jeg bruger den rigtig meget. Den er fantastisk i marinader og ja, i det hele bare fantastisk.

Bøger:
Jeg gik i gang med “Udyret” i går og den er god og spændende, men også MEGET barsk og bestemt ikke for folk der er sarte!!! Så er I advaret…………
Men skrivestilen er god og flydende, hvilket jeg jo som I ved værdsætter meget højt. Det er første bog i en serie og jeg ved at nr. 2 er udkommet. Den hedder “Box 21” og den skal jeg helt klart have.

I morgen kan I godt glæde Jer. Der postes en af mine “hemmelige” opskrifter, som jeg ellers ikke sådan deler ud………..men nu er det jo en mad blog, såååå……………
Det er “Sticky Chicken”, som skal grilles og dertil laver jeg en rissalat. Så “stay tuned”……….. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jul 21, 2006
  7:40 am

  Anonymous

  Very best site. Keep working. Will return in the near future.
  »


 2. Jul 23, 2006
  1:40 am

  Anonymous

  I find some information here.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!