Newyorkerbyheart

Lidt af maden i det svenske………..


Sandwich aften…………….


Sandwich………….


BBQ kylling, asparges, salat og hvidløgsbrød…………….


Verdens måske bedste is……………….

Det blev ikke til de store gastronomiske udfoldelser i det svenske. Efter en hel dag på søen, var lysten til at lave gastronomi på højt plan ikke just til stede. Vi grillede hver aften og fik noget let til.
Den 1. aften fik vi bare sandwich lavet at det fantastisk brød med kommen som de har “hinsidan”. Det smager super godt og er perfekt til sandwich. Dertil SKAL der jo serveres chips – jeg serverer ALDRIG sandwich uden chips og i Sverige er favoritten Svenske Lantchips. Jeg skal have dem med salt og kæresten med “Gräddfil”. De er bare de bedste, super sprøde og lækre!!

En anden aften fik vi BBQ kylling. Jeg havde købt noget “hickory smoked” færdiglavet bbq-sauce og blandede så noget chilipulver og sød chilisauce i. Lagde kyllingestykkerne i lidt inden de skulle grilles og penslede så ellers ofte, så de blev brune og lækre. Dertil fik vi en lækker salat – jeg havde købt en fransk salatblanding – og puttede agurk, mango og radiser i. Vi fik også grillede asparges med bacon om – det smager bare SÅ godt – og hver aften fik vi hvidløgsbrød. Jeg tror at det var turens bedste aftensmad, det smagte bare super godt………….

Hver aften sluttede vi dagen af med måske verdens bedste is (sammen men Ben & Jerrys): Häagen Dazs. Den bedste var den med macademia nødderne, den kan virkelig anbefales!! God måde at slutte dagen af på………

Nu skal jeg nok prøve at få taget mit sammen til at få lagt nogle flere mad-billeder og opskrifter ud til Jer som I kan nyde……………..så bliv ved med at komme forbi 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!