Newyorkerbyheart

Mor er den bedste i verden??…………….

03 maj , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: , ,

Vi har fået en raclette i dag og også hygget os med raclette mad til aften……………..men jeg glemte at tage billeder, sorry!! Nå, men jeg vil se om jeg kan huske det næste gang…………
Jeg synes raclette mad er genial og mere hyggeligt end f. eks. fondue. Det er ligefør jeg også synes at det er mere hyggeligt end at grille, bortset fra ved at grille opnåes den rigtig duft………….den mangler ved raclette, hvor det mere er stegeos der opnåes……….
Vi fik tigerrejer marineret i olivenolie, citronsaft, chiliflager og hvidløg. Kyllingebryst marineret i olivenolie, citronsaft, soya, brun farin, hvidløg og frisk ingefær. Oksekød marineret i olivenolie, spidskommen, sesamolie, chiliflager og hvidløg. Jeg lavede små burgerbøffer som vi fik ost ovenpå og så selvfølgelig bacon, små pølser, omelet og revet ost.

Man siger at “mor er den bedste i verden”, det var min mor ikke…………desværre!! Nogle gange savner jeg det at have en mor, men jeg savner IKKE min mor. Jeg er adopteret og jeg tror faktisk ikke at min “mor” ville have mig, men mere fik mig fordi at det skulle “man” jo. Hun var bestemt ikke nogen kærlig mor og når jeg ikke viste hende hengivenhed kunne hun ikke forstå det og synes at jeg var utaknemlig. Hun sagde altid til mig at jeg skulle være taknemlig for at der i det hele taget var nogen der ville have mig, og at de gav mig mad og tøj på kroppen.
Nej, jeg savner bestemt IKKE hende, men jeg savner tanken og det at have en mor. Nogle gange når jeg ser mødre og døtre sammen, så kan jeg godt blive misundelig på at de har det bestemte bånd imellem dem. Det at have en at spørge til råds, kunne blive trøstet ved og gemme sig hos når verden er for skræmmende.
Igen spiller dagdrømmeriet ind: jeg ELSKER at se Amy’s Ret!! Sådan en mor/datter forhold vil jeg gerne have…………..
Så det med at “mor er den bedste i verden” det er desværre ikke altid rigtigt – desværre 🙁

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!