Newyorkerbyheart

Quesadillas med salat…………


Kyllingestykker vendt med krydderier……………..


Salaten…………….


Den færdige quesadilla………….


Værs’go……………..

I aften stod menuen på quesadillas som er utrolig let at lave og som smager forrygende godt 🙂 Der kan bruges krydderier efter smag og det kan gøres stærkt eller mildt efter smagsløg. Jeg serverer det med en salat til, men der kan selvfølgelig også laves guacamole eller en skøn mango salsa.

Quesadilla a la Newyorkerbyheart:

tortilla pandekager
salsa (fra glas eller hjemmelavet)
kyllingebrystfilet’er skåret i strimler
champignon i tynde skiver
løg, halveret og skåret i ringe
hvidløg, finthakket
mozzarellaost (cheddar er bedre, men det havde jeg ikke)
spidskommen
chilipulver
stødt koriander
salt, peber
Skær kyllingebryst i strimler og vend det med krydderier. Mit valg er spidskommen, stødt koriander, chili, salt og peber (en anden af mine ynglings er at marinere kødet i nogle timer i lidt olie, limesaft, honning, chili og hvidløg). Lad det stå mens resten gøres klar.
Skær løg og hak hvidløg fint. Skær champignon i tynde skiver.
Varm olie op på en pande og kom kødet på. Krydr med salt og peber, vend af og til så det bruner på alle sider. Kom løg og hvidløg på og lad det stege videre til kødet er mørt, men IKKE overstegt!! Tag det af varmen og stil til side.
Vask panden af. Vend kyllingeblandingen med salsa.
Kom smør på 2 tortilla’er læg den ene i panden med smørsiden nedad og tænd for varmen – middel varme. Læg et godt lag ost på, så kyllinge-/salsablandingen, endnu et lag ost og slut så af med endnu en tortilla med smørsiden opad. Tryk godt ned på quesadilla’en hele tiden, så tortilla’erne kommer til at hænge godt fast i osten. Når den nederste tortilla er gyldenbrun vendes den forsigtig med to pandespartler. Steg på den anden side til den er gyldenbrun. Læg på tallerken og skær i kvarte.

Jeg har fået Rom i blodet!!! Altså ikke drikken (selvom det da ikke ville være så tosset), men byen. Jeg har aldrig været det og jeg vil bare SÅ gerne………….
Jeg ved egentlig ikke hvorfor, andet end at jeg elsker det italienske sprog, jeg synes at det lyder så fantastisk. Så er der selvfølgelig også maden, cappucino’erne, isen osv. Jeg vil bare gerne til Rom. Faktisk har jeg fået fat i en “Turen går til Rom” og en anden bog der hedder “Rom for livsnydere” og de har ikke gjort min lyst mindre!! Er Rom ikke bare en af de byer man “skal” besøge???? Ligesom Paris, New York – og måske Barcelona??? Det er i hvert fald de storbyer jeg har i hovedet, som jeg bare skal se. New York kan jeg krydse af, men de andre har jeg stadig til gode…………..
Desværre har kæresten været der, så han er ikke helt så ivrig som mig og det er lidt æv……….
Tror dog nok at jeg skal få ham overbevist 🙂
Så må jeg jo bare bruge lidt kvindelist…………

Så er den sidste afsnit af “Desperate housewifes” løbet over skærmen i denne omgang og vender først tilbage til efteår…………..puhhh, der er længe til!!!
Jeg synes at det er en absolut genial serie, måske fordi jeg kan se lidt af mig selv i dem alle. I starten ville kæresten ikke se den – men så den alligevel sådan ud af øjenkrogen, selvom han ikke ville være ved det – men nu følger han med. Han synes også at den er sjov og ret genial!! Jeg er især vild med Bree van De Kamp og Lynette. Jeg kan heller ikke lade være med at holde af Gabrielle, men tilgengæld synes jeg godt at Susan kan være lige på grænsen til irriterende.
Jeg glæder mig allerede helt vildt til efterår, hvor jeg igen skal følge med i alle “skandalerne” 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Jul 21, 2006
  7:40 am

  Anonymous

  Very best site. Keep working. Will return in the near future.
  »


 2. Jul 21, 2006
  11:30 am

  Newyorkerbyheart

  thank you 🙂


 3. Jul 23, 2006
  1:40 am

  Anonymous

  I find some information here.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!