Newyorkerbyheart

Rustik fars “pandekage”…………


Rusik fars “pandekage”…………….


Broccoli, pasta med tomatsauce og rustik fars “pandekage”………..

I aften stod menuen på rustik fars “pandekage” med pasta, sauce og dampet broccoli. Opskriften er faktisk en Anne Larsen opskrift – selvom jeg ikke er særlig vild med hende!! – og kødet er bestemt IKKE skyllet under vand…………
Her kommer opskriften:

Rustik fars “pandekage”
400-600 g oksefars
2 rødløg i tynde både (jeg brugte nu bare almindelige løg)
4-8 mark champignon (jeg ville nok vælge lidt flere og almindelige champignon kan sagtens bruges)
2 hele fed hvidløg, finthakket
salt, peber
revet ost
koncentreret tomatpure
Halver løg og skær dem så i tynde både. Bland kød, løg, hvidløg, revet ost (gem lidt til pynt), champignon, salt og peber. Kom det i en form (jeg valgte en tærteform).
Bages ved 200 grader i 40 minutter. Tages ud og så smøres koncenteret tomatpure på og det sidste ost drysses over. Bages videre i 15 minutter.
Server med pasta, en form for kartofler og dampede broccoli til.

Note 1: Jeg havde ingen champignon i dag, men jeg havde nogle tørrede Pucini svampe jeg skulle have brugt. Det blev faktisk rigtig godt og smagte pragtfuldt!!

Bøger:
Jeg er blevet færdig med “Danselærerens genkomst” af Henning Mankell og kan kun anbefale den på det varmeste. Den er rigtig god. Henning Mankell når han er bedst!!
Jeg er også blevet færdig med “Simon” af John Lindskog om Simon Spies. Jeg synes faktisk at det er en god biografi som går tæt på Simon Spies. Jeg læste også om nogler sider jeg ikke vidste han havde, han var en meget facinerende – og speciel – mand.
Nu skal jeg igang med “Udyret” af Anders Roslund og Börge Hellström. Jeg har ikke rigtig nogle forventninger til den, da jeg ikke før har læst nogen af deres bøger.

Herfra skal også lyde et stort TILLYKKE til Ivan Basso og Team CSC med sejren i Giro d’Italia – og med hans nyfødte søn, Santiago.
Jeg er jo lidt af en sportsfreak – ihvert fald når det foregår på TV. Jeg har fulgt Giro’en de fleste dage og især på de store bjergetaper. Jeg synes at det er utroligt facinerende at følge sådan en cykelløb. Jeg glæder mig allerede til Tour De France og også tildels Vuelta’en. Jeg har også set alle de forårsløb som de har sendt på dansk TV og heldigvis er det jo TV2 eller Zulu der sender cykelløb og IKKE DR.
Jeg ved ikke hvor DR finder deres sportsjournalister, men hold op hvor er de dårlige!!! De er SÅ ringe, kan ikke læse 2 ord uden at se på deres papirer og ved bare INTET om det de kommenterer. Det er så pinligt nogle gange at jeg sidder og krummer tæer. At se f. eks. en håndbold eller fodbold kamp på DR er en ren pine, det er så pinligt at standarden er SÅ lav!!!
Nå, men anyway, som skrevet så ELSKER jeg sport i – næsten – alle former. En god håndbold kamp, cykling, fodbold når der er slutrunder eller landskamp, Formel 1, Le Mans og roning. Jeg synes at roning er en fantastisk sport. At se fire mennesker – ja bare 2 mennesker – som skal følge hinanden 100%, det er altså super facinerende. Så er der jo også 8’eren!!!! At se sådan en suse ned ad vandet er helt vildt. Tænk at 8 mennesker er så koordinerede og sikke en fart………. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Jun 12, 2006
  9:33 am

  Anonymous

  I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
  »


 2. Jul 21, 2006
  7:40 am

  Anonymous

  This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
  »


 3. Jul 21, 2006
  11:28 am

  Newyorkerbyheart

  thank you 🙂


 4. Jul 23, 2006
  1:40 am

  Anonymous

  I find some information here.


 5. Oct 2, 2006
  10:40 pm

  Laura Hernandez

  Can I have this one too?


 6. Oct 3, 2006
  1:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Here it is:

  Rustic meatloaf:

  400-600 g minced beef
  2 onion in slices
  250 g mushrooms
  2 cloves garlic, minced
  salt, pepper
  shredded mozzarella cheese
  concentrated tomato puree
  Mix minced beef, onion, garlic, shredded cheese (save a little to put on top), salt, pepper and mushrooms, Put in a dish. You can form it as a loaf if you like……
  Bake in oven at 200 degrees Celsius for 40 minutes. Take out from the oven, at put concentrated tomato puree on top and add the last of the shredded cheese. Bake another 15 minutes.
  Serve with pasta and some kind of vegetable.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!