Newyorkerbyheart

Spaghetti igen, igen………….


Kødsovsen er ved at være klar…………


Så er der serveret…………..

I går fik vi spaghetti og kødsovs – og det skal vi også have i dag. Jeg laver sjældet kødsovs ens 2 gange i træk, der kommer det i jeg lige har. Denne blev rigtig god og er ikke så tidskrævende som den jeg nogen gange laver – som skal koge i 3-4 timer. Her følger opskriften……….

Kødsovs:
fars
røde chiliflager
løg, finthakket
hvidløg, finthakket
gulerødder i tern
rød peberfrugt i tern
grøn peberfrugt i tern
champignon i skiver
sugo (på flaske købt i Superbrugsen)
1 ds. hakkede tomater
lidt sukker
salt, peber
tørret timian
tørret basilikum
Løg, hvidløg og røde peberflager svitses til det begynder at dufte. Farsen tilsættes og svitses med. Gulerødder kommes ved og lad dem svitse med lidt. Så tilsættes peberfrugter og champignon. Krydderier tilsættes. Når det hele er svitses godt sammen, så tilsættes sugo og hakkede tomater. Smag til med salt, peber og sukker og kog det hele sammen lidt.
Server med friskkogt god spaghetti og hvidløgsbrød.

Jeg har – undtagelsesvis – købt Alt For Damerne i dag. Det er ellers MEGET lang tid siden jeg sidst har købt det, men i dag skulle der være en reportage om lang weekend i Rom (og det vil jeg gerne). Artiklen var nu ikke meget værd, men det er en helt anden historie………
Der var en artikel i om at mænd vil have steaks og kvinder vil have broccoli!!!! Jeg må lige sige at sådan har jeg det altså IKKE. Måske jeg er født med for mange mandlige hormoner, jeg ved det ikke, men jeg vil nu MEGET hellere have en stor rød, saftig steak end en buket broccoli!!!! Jeg håber sandelig at det er andre der har det sådan end mig?? Det er ikke fordi jeg ikke kan lide broccoli, for det er en af mine yndlingsgrøntsager – i det hele taget er jeg meget glad for grøntsager (undtagen rosenkål) – men hvis jeg skulle vælge mellem broccoli og en steak, ja så ville jeg altså helt klart vælge en steak!!
Jeg kan få så meget lyst til en stor steak, at det næsten er ubærligt og på restauranter ender det næsten altid med at jeg bestiller rødt kød. Jeg kan bare ikke forstå at der virkelig skulle være så meget forskel på hvad kvinder og mænd gerne vil spise. Jeg troede egentlig at det er lidt af en skrøne at kvinder helst vil spise salater, pil-selv rejer, grillet kyllingebryst osv., men måske ikke??
Forstå mig ret: jeg elsker en god gang salat eller lækkert tilberedte grøntsager – endda et grillet kyllingebryst – men jeg elsker altså også en stor rød steak. Sådan er det bare!! Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Nov 27, 2007
  5:02 pm

  Nadia

  Hejsa,

  Først lige nogle rosende ord til din blog. Jeg er begyndt at tjekke den flere gange om ugen, når jeg skal finde inspiration. Det lyder til, at du er lige så madfanatisk som jeg selv er.

  Jeg ville lige høre, om du har en opskrift på den kødsovs som du henviser til? (den der skal koge 3 – 4 timer) synes ikke jeg kunne finde den mellem de andre farsretter.

  Mange hilsner Nadia


 2. Nov 27, 2007
  5:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Nadia!

  Jeg er meget glad for at du kan lide min blog og finde inspiration herinde – og for at du giver dig til kende 🙂 Det er så dejligt at vide hvem der læser med….

  Den opskrift som jeg henviser til er den er er brugt til “Spaghetti and meatballs” http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2006/04/italian-night.html

  (jeg ved ikke om linket virker herinde), den bliver bedre jo længere tid den står og simrer…

  Håber det hjælper, ellers skriv bare igen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Nov 27, 2007
  5:37 pm

  Nadia

  Aahh okay. Den har jeg allerede kigget på, men troede det var en med kød i (altså ikke som kødboller).

  Er faktisk selv ved at lave en kødsovs lige nu, det er derfor jeg spørger. Fandt en super lækker opskrift i Delicious (et af mine foretrukne madblade). Her skal den dog kun koge en time, men jeg prøver nok med 2-3. Mon ikke den kun bliver bedre af det`?

  Mange venlige hilsner fra mig

  Ps. Hvis du har lyst, så tag et kig på min egen blog om mad. Der er ikke så meget endnu, da jeg ikke har et ordentligt kamera, men flytter snart sammen med en der har. Regner med der kommer en del mere. Vil lige fortælle, at grunden til at jeg startede bloggen er stært inspireret af din 🙂

  http://foodfanatic.wordpress.com


 4. Nov 27, 2007
  7:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen Nadia!

  Ok, men der kan bare svitses noges fars i, det har jeg gjort nogle gang, så er det jo kødsovs 🙂 Det er sjældent at kødsaucer bliver ringere af at stå og simre nogle timer, så det skal nok blive godt….

  Kender godt Delicious, det er godt 🙂

  Var lige hurtig forbi din blog – hold da op det ser godt ud, skal lige ind og studere den nærmere. Jeg vil ligge dig ind under mine links lige så snart jeg får tid. Keep up the good work, vi kan aldrig få for mange blogs om mad )

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Nov 12, 2010
  2:45 pm

  Danser I Regnen

  Er begyndt at læse din blog fra ende til anden, hvilket jo er et større projekt efterhånden, og det går ikke så stærkt, men jeg hygger mig imens. Men jeg måtte lige kommentere her ^_^
  Du er BESTEMT ikke den eneste kvinde der har det sådan. Jeg kan erklære mig fuldstændig enig! Og kan i øvrigt tilføje at min fars livret er pil-selv-rejer, så det er bestemt ikke kun en kvindeting heller ^_^


 6. Nov 12, 2010
  3:32 pm

  Newyorkerbyheart

  hej Danser i regnen!

  Hold da op, sikke et projekt, håber ikke at du kommer til at kede dig alt for meget med al den læsning om mig 😉

  Jeg er glad for at høre at andre har det ligesom mig. Jeg er stor modstander af når mennesker puttes ind i bokse a la "mænd kan kun lide det" og "kvinder kan kun lide det"…

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jan 16, 2012
  8:43 pm

  michala bornemann

  Mums…lavede din kødsovs her til aften og den smagte skønt og faldt i god jord herhjemme 🙂


  • Jan 16, 2012
   10:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Michala!

   Dejligt at det smagte. Spaghetti og kødsovs er sjovt nok altid et hit 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Jan 16, 2012
  11:57 pm

  Mercedes

  Dejlig ret…den faldt i god jord hos os iaften 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!