Newyorkerbyheart

Vores uge “hinsidan”…………..

14 maj , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Dagbog, Ferie/rejser - Tags: , ,


Den smukke svenske natur…………..


Solnedgang over “vores” svenske sø………….


Skumring over “vores” svenske sø…………..


Nedtur: at skulle tage fra prinsessen en hel uge………

For 7. år i træk satte vi kursen mod det svenske. Vi plejer at være der i juli eller august måned, men i år ville kæresten gerne fiske – seriøst – så i år skulle vi afsted i “fiske-højsæsonen”. Jeg tror bare ikke at fiskene var blevet informeret om at det var “fiske-højsæson”, i hvertfald var de ikke særlig samarbejdsvillige……………..

Vi skulle for 3. år i træk til Hulu ved byen Gisleved, hvor vi har fundet et fantastisk lille hus der ligger 1 km. inde i skov og med egen sø. Der er bare SÅ fredfyldt og stille, det er som balsam på ens sjæl at opholde sig der i 1 uge. Jeg kan sidde og falde totalt i staver bare ved at sidde og kigge ud over naturen og søen………

Jeg er normalt ikke sådan helt pjattet med at fiske, men at sidde på den sø med den store, stille natur der omgiver en, det er altså helt specielt. Så når vi er i Sverige, så fisker jeg – og i år fangede jeg turens største gedde!!!!!!
Vi havde solskin fra morgen til aften og vi er kommet hjem mere brune end hvis vi havde tilbragt en uge sydpå…………..
Jeg forstår bare ikke hvorfor vi i sin tid opgav Skåne, Hallend og Blekinge kæmpe mere for det, de svenskere har det virkelig godt……………

Enenste minus: jeg savner min lille prinsesse heeeeelt vildt og glæder mig altid til at komme hjem til hende igen. Heldigvis har vi naboer der passer, plejer og nusser hende, så hun har det godt mens vi er væk 🙂

Jeg fik faktisk også lavet yogalates mens vi var i Sverige, det giver det altså en anden dimension at lave det i de omgivelser. Hvis vi ejede sådan en hytte så ville jeg opføre et plateau eller en pavillion, så jeg hver dag kunne lave yogalates i det fri med udsigt til søen……………..

Bøger:
Jeg er blevet færdig med “Den ukendte hustru” af Leif Davidsen og jeg kan varmt anbefale den. Som alle hans andre bøger – især er jeg helt pjattet med “Limes Billed” – så er den super velskrevet og rigtig, rigtig god. Fantastisk fortælling………..
Jeg er startet på “Vatikanets mand” af Daniel Silva og også “Simon” af John Lindskog. “Vatikanets mand” er faktisk ret god, den minder mig lidt om “Da Vinci Mysteriet”. Jeg har før læst noget af Daniel Silva og med stor succes, han skriver og fortæller vældig godt.
Biografien som Simon Spies er faktisk også yderst underholdende og anbefalelsesværdig, han var en spøjs mand, men alligevel med en dybde som jeg ikke vidste noget om – så læs den!! Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!