Newyorkerbyheart

Chokoladekage med mayonnaise………..


Dejen……………


Kagen lige taget ud af ovnen………….


Sådan ser den ud, sådan nærmest lidt brownie agtig……………..

I dag har jeg prøvet at bage en chokoladekage fra en ny opskrift jeg har fundet et sted på nettet – hvor kan jeg ikke lige huske 🙂
Kagen er lavet med mayonnaise!!!!
Jeg synes egentlig at den er ok, måske lidt for “mild” i smagen, men en god og lækker konsistens………….
Prøv den selv, her kommer opskriften 🙂

Chokoladekage med mayonnaise:

250 g mel
250 g sukker
6 spsk. kakao
1/4 tsk. salt
½ tsk. natron
1 tsk. vanilie – mere efter min smag
2½ dl mayonnaise
2½ dl kogende vand
Forvarm ovnen til 180 grader.
Smør en bradepande eller beklæd den med bagepapir.
Bland mel, sukker, kakao, salt og natron. Sigt de tørre ingredienser ned i en skål. Tilsæt vanilie, mayonnaise og kogende vand til de tørre ingredienser. Rør det hele godt sammen med en ske. Hæld i bradepanden og bag i ca. 35 minutter.

I aften skal vi bare have rester fra i går, men i morgen vender jeg tilbage med en ny opskrift – faktisk 2. Vi skal have “hot & spicy” kyllingevinger med cole slaw og så skal vi have en hjemmelavet jordbærtærte. Sidstnævnte kan I især godt glæde Jer til, den er SÅ lækker!!!

Bøger:
Jeg er blevet færdig med “Vildfaren måne” så nu skal jeg igang med “Frygtens ansigt” af Michael Crichton. Jeg har aldrig før læst nogle af hans bøger, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal forvente. Han har bl. a. skrevet Jurassic Park. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!