Newyorkerbyheart

Drømmekage fra Brovst………..


Den færdig bagte kage…………….


Et bedre “kig” på kagen…………..

I dag bagte jeg en “Drømmekage fra Brovst”. Jeg har faktisk aldrig været særlig vild med kagen, men min kæreste kan godt lide den og jeg er faktisk også begyndt at synes om den – især kokosdelen øverst 🙂

Drømmekage fra Brovst:

250 g mel
50 g smør (jeg brugte rigtig smør)
300 g sukker
4 æg
2 dl mælk (jeg brugte skummetmælk)
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniliesukker (jeg brugte vist 2-3………)
Topping:
125 g smør (jeg brugte rigtig smør)
100 g kokosmel
200 g brun farin
½ dl mælk
Æg og sukker piskes over kogende vandbad til det bliver en tyk masse. Mel, bagepulver og vaniliesukker sigtes sammen og blandes forsigtigt med den piskede æggemasse. Mælk og smør koges og blandes forsigtigt i dejen, der hældes op i en smurt og melet lille bradepande (eller med bagepapir i).
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Topping:
Det hele smeltes sammen i en gryde. Når kagen er bagt, fordeles det ovenpå kagen. Den sættes atter i ovnen, nu ved 225 grader i ca. 5 minutter. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Én kommentar


  1. Feb 14, 2013
    6:04 pm

    Camilla

    Hej!
    Jeg har aldrig været ret vild med drømmekage, men ligesom din, er min køreste vild med den! Og denne opskrift kan jeg faktisk også rigtig godt lide, den bliver lækker og luftig! Fik meget ros, da jeg bagte den til en fødselsdag.. 🙂 Så tusind tak for den opskrift! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!