Newyorkerbyheart

“Hot ‘n sweet ribs” med majskolber…………….


Majskolber klar til kogning………….


De marinerede “ribs”, klar til grillning………..


Holdere til majskolberbe………..


“Hot ‘n sweet ribs” på grillen………..

I dag stod menu’en på “hot ‘n sweet ribs” med kogte majskolber til. Jeg vælger som oftest at koge vores majskolber, da vi her i huset synes at det smager bedst. Enkelte gange griller jeg dem dog med hvidløgssmør – det smager også godt – men ikke meget slår en kogt majskolbe med koldt smør og groft salt………….

Benene er forkogte og så har jeg selv rørt en marinade sammen af en base af færdig “rib sauce” og diverse andre ingredienser.

Marinade til ben:

færdig “rib sauce” som jeg har købt i USA
sød chili sauce
chili sauce
masser af frisk presset hvidløg
citronsaft
dijonsennep
chilipulver
honning
brun farin
Det hele blandes sammen. Benene pensles med marinaden og stilles i køleskab nogle timer – gerne 2-10 timer. Pensles med marinaden under hele grillningen.

I morgen står menu’en på Nachos med kylling.

Bøger:
Jeg er næsten færdig med “Ham der slap væk” af Chris Ryan og det er barsk læsning. Helt utrolig at han – ene mand – slap ud af Irak og ind i Syrien. Han gik 5 dage UDEN vand og 10 dage UDEN mad!!!! Utroligt at et menneske har en sådan styrke og vilje til at leve videre……….
Den er godt skrevet og man kan nærmest fornemme hans pinsler på egen krop.
Jeg har lige modtaget “Nattens konger” af Michael Connelly og den skal jeg læse bagefter. Jeg glæder mig allerede til at stifte bekendtskab med Harry Bosch igen – det er efterhånden længe siden 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Jun 20, 2006
  9:53 pm

  Monica Kvarnstrom

  Royal Naval Dockyard/Kings Wharf has been saying Mass and counseling hard I lost feeling in my hands. Upholding a 2004 ordinance in the city a minicamp and a training camp. And


 2. Jun 23, 2006
  3:38 pm

  sugarcone

  Når jeg laver majskolber, er det som regel på panden. Steg dem i smør med salt (og måske peber) til de er lysebrune hele vejen rundt, bare ved svag eller middel varme. Uhm, det er guf!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!