Newyorkerbyheart

Mig, en varulv??

12 juni , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger, Om mig - Tags: ,


Fuldmåne, uhuuuuuuu…………..


Fuldmåne over haven………..

I disse dage er der fuldmåne og det lider jeg under…………..
Jeg ved ikke om jeg er en varulv – har endnu ikke bemærket at jeg gror pels og får lange kløer og spidse tænder – men jeg kan i hvert fald ikke sove!!
Det sjove er, at katten også er meget urolig når der er fuldmåne!!! Så vandrer hun hvileløst rundt og piver lidt – så måske er der mere varulv i hende end i mig når det kommer til stykket 🙂
Gad vide om der er andre der har det ligesom mig??
I lige så lang tid som jeg kan huske tilbage har jeg haft problemer ved fuldmåne. Jeg kan ligge og vende og dreje mig i det uendelige når månen er fuld og sender skinner ned på mig!!! Jeg har ellers investeret i sådan en sovemaske (til øjnene) for at kunne ligge i helt mørke, men det har ikke hjulpet en disse…………

Træning:
Jeg må tilstå at jeg ikke har fået trænet ordentligt i de sidste par dage, jeg synes simpelthen at det var været FOR varmt. Puha, jeg synes altså ikke at det er rart når der bliver for varmt. Sådan omkring 20-22 grader det er fint for mig – og så helst ikke mere end max. 10 grader om natten!!!! Når først vi begynder at bevæge os over de 10 grader om natten så sover jeg elendigt – og når der er tropenætter sover jeg slet ikke……….

Bøger:
Jeg er blevet færdig med “Barolo kvartetten” af Bjarne Reuter og jeg synes faktisk at den var god, ihvert fald bedre end jeg havde forventet. Jeg tror aldrig at det bliver en af mine ynglingsbøger, men det kan de jo heller ikke alle være. Men sproget var godt og plottet ikke helt gennemskueligt……….
Jeg er nu startet på “Vildfaren måne” af Michael Connelly som jo er en af mine absolut ynglingsforfattere. Denne bog er IKKE om Harry Bosch, men den tegner godt alligevel. Som altid bliver jeg fanget af hans historie lige fra første side og jeg er VILD med hans fortællestil. Jeg synes at den mand er absolut GENIAL!!!! Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!