Newyorkerbyheart

Nye kogebøger………….igen!!

22 juni , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger - Tags:

Billede mangler desværre

Billede mangler desværre
Billede mangler desværre

Mine nye kogebøger, som jeg glæder mig til at skulle prøve opskrifter fra. Nikolaj Kirk’s bøger ser rigtig spændende ud og der er rigtig MANGE lækre opskrifter – og sikke flotte billeder 🙂
Jeg har også fået 2 opskriftsbøger til min brødmaskine, for at få noget mere inspiration. Jeg glæder mig til at bage nye brød.

I dag spiste vi på Kongeåkroen hvor de hver torsdag i juni måned har “Vesterhavs rødspætter med nye kartofler og persillesovs” til kr. 99,-. Det smagte godt og rødspætterne var rigtig store og lækre…………….men efter sådan en omgang har jeg fået fisk nok i det næste stykke tid. Bagefter gik vi en lille tur og købte os en is, som vi nød imens – hyggeligt!!!

Bøger:
Jeg er startet på “Nattens konger” af Michael Connelly som jeg jo ikke har lagt skjul på er min ynglingsforfatter – han er eminent!!! “Natten konger” skuffer bestemt ikke indtil videre……….
Det er endnu en bog i serien om Harry Bosch, som jeg synes er en fantastisk karakter – og som jeg har savnet. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til at læse videre – og jeg er sikker på at det vil gå ud over nattesøvnen i den næste stykke tid 🙂
Jeg er også ved at læse Annette Heick og Jesper Vollmer’s “Hinsidan” om deres byggeprojekt i Malmø og med masser af lækre opskrifter……….endnu flere til afprøvning 🙂

I morgen vender jeg tilbage med “Satay med spicy peanut dipping sauce”. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!