Newyorkerbyheart

Sommer-prinsessen………….

26 juni , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Min kat - Tags: ,


Kan det blive mere hyggeligt??…………….


Gid man var kat…………….

Vores lille prinsesse nød det varme vejr i skyggen i går. Hun bryder sig ikke om når det er alt for varmt, så søger hun ind i den kølende skygge – og ta’r sig også er jord-bad indimellem 🙂

Det bliver nok ikke postet så meget i den næste uges tid – beklager – men der er lidt travlhed. Men jeg skal nok poste så ofte jeg kan komme til det!!
Det er i hvert fald IKKE inspiration jeg mangler, jeg har bunker liggende som jeg skal have prøvet af…………..

Jeg går og venter på at mine sommerblomster skal komme op af jorden. Vi har sået nogle bede med “vilde” sommerblomster, som gerne skulle komme til at tage sig ud som en blomster-eng. Jeg er MEGET spændt på resultatet, så jeg kan tage nogle billeder til Jer.
Jeg har ellers ikke noget der bare ligner “grønne” fingre. Jeg har slået – jeg ved ikke hvor mange uskyldige blomster – ihjel. Selvom andre siger: ” de er lette at have, dem kan du ikke slå ihjel”, så lykkes det alligevel ALTID for mig. Nu er familen da – heldigvis – stoppet med at komme med blomster i potter. Hvis jeg skal have noget skal det være buketter – det ved kan jeg da finde ud af 🙂

Nå, men jeg håber at jeg snart vender tilbage igen 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!