Newyorkerbyheart

At bygge eller ikke at bygge…………

24 juli , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Det nye hus - Tags: ,


Model af vores – måske – nye tilbygning…………..


Snore “oprids” i haven af den evt. nye tilbygning………….


Min første smukke kornblomst…………..


Kornblomsten………………..

Vi har i – efterhånden – lang tid gået og overvejet hvad vi skal. Vi bor i et meget lille hus, som min kæreste købte før vi flyttede sammen og har igennem længere tid godt kunnet bruge noget mere plads. Vi bor faktisk et pragtfuldt sted, ugenert og med udsigt til marker.
Vi har overvejet at bygge til, bygge op, købe et andet hus eller bygge et nyt hus…………….men huspriserne er jo mildt sagt horrible – selv her i Jylland!!!!
Det er ikke meget man får for pengene – i hvert fald ikke i den prisklasse som vi kan klare. At bygge og købe grund er også blevet vældig dyrt, da efterspørgslen jo er steget til det vanvittige og håndværkerne efterhånden kan sætte en pris som de har lyst til fordi de har så meget arbejde.

Vi er nu endnu engang tilbage til muligheden med at bygge ud. Indtil for en uges tid siden har vi ikke rigtig kunnet finde den rigtig løsning – men med hjælp af en god ven som igen gav os et spark – har vi måske nu fundet den rigtige løsning: En tilbygning på 50-60 kvm. hvor der kan blive en glaskarnap, et rigtig stort værelse som skal fungere som bibliotek/gæsteværelse/yoga/træningsværelse + et stort soveværelse med adgang til eget badeværelse. Med den tilbygning vil vi faktisk få noget nær vores drømmehus, som har den helt rigtige beliggenhed. Så det er der vi står nu: tegner grundplaner, prøver at forestille os hvordan og hvorledes, laver modeller og i det hele taget prøve at finde ud af om det kan lade sig gøre………
Så forsættelse følger i den næste tid 🙂

Mine første kornblomster er kommet op og jeg er SÅ stolt!!!! Jeg har sået en masse sommerblomster og det er kommet mange spirer op – men kornblomsterne er de første til at blomstre – og de er SÅ smukke!!!!!
Jeg har ellers overhovedet IKKE grønne fingre, så det er faktisk et mirakel at jeg har været i stand til at få dem til at vokse……….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 5, 2006
  1:26 am

  Anonymous

  Here are some links that I believe will be interested


 2. Aug 9, 2006
  7:48 pm

  Anonymous

  Here are some links that I believe will be interested

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!