Newyorkerbyheart

Det var lige godt kattens…………….

27 juli , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min kat - Tags:


Grillet pølse i en hotdog, mmmmmm………………….


Nærbilled…………..

Sådan ser en kat ud efter en lang og anstrengende arbejdsdag (bemærk hvor beskidt hun er!!)………..

I aften stod menuen på grillede pølser i hotdogs. De smagte rigtig godt. En hotdog er jo altid et hit og bare noget som SKAL nydes engang imellem 🙂

Se billedet af vores beskidte kat 🙂 Det ser ud som om hun har haft en rigtig hård, lang og varm arbejdsdag………utrolig så beskidt hun er!!!! Faktisk tror jeg at hun har lagt og rullet sig rundt i mine kornblomster, for de ser noget fladtrykte ud!!! Men jeg nænner ikke rigtig at “råbe” ad hende………….og nu har hun jo også et større arbejde foran sig med at få gjort den pels ren og hvid igen – det må være straf nok i sig selv!!!!
I dag så jeg at der var en tråd inde på Jubii debatten om: “taler du med dit kæledyr” – til det kan jeg kun sige: JA!!!!!
Jeg kan godt føre lange samtaler med vores lille prinsesse – og sommetider giver hun mig et klogt svar tilbage. Til andre tider ligger hun bare hovedet på skrå og kigger på med med sine kloge øjne som som hun vil sige: “jeg ved hvad du mener”. Så er der også de gange hvor hun kigger på mig med et tvivlende blik, ryster på hovedet og grangiveligt ligner en der tænker: “hold op hvor er hun mærkelig. Nu rabler det da totalt for hende – og hun er min slave!!!!!!”
Men ja, jeg taler med hende……..
Jeg nyder det – og det tror jeg faktisk også at hun gør – i hvert fald for det meste 🙂 Det er vel i grunden ligesom at tale med sig selv, fordi man ofte får det svar man gerne vil have – og det er jo altid rart 🙂 Faktisk er hun også en bedre lytter end min kæreste – no offence 🙂

Bøger:
Jeg blev færdig med “Frygtens ansigt” af Michael Crichton i går og mit samlede indtryk er, at jeg sagtens kan anbefale den. Den var lidt teknisk og faktuel nogle gange, men ting der gik over min beskedne hjernekapacitet – men den var også rigtig, rigtig spændende!!!!
Nu skal jeg til at læse “Box 21” af Anders Roslund og Börge Hellström. Jeg har læste deres første roman “Udyret” og den var faktisk rigtig god, så jeg glæder mig til at komme igang med denne 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. Jul 31, 2006
  8:57 pm

  Paz

  Cute cat!

  Paz


 2. Aug 4, 2006
  4:08 am

  Anonymous

  Here are some links that I believe will be interested


 3. Aug 9, 2006
  1:31 pm

  Anonymous

  Here are some links that I believe will be interested


 4. Aug 16, 2006
  3:34 am

  Anonymous

  Great site loved it alot, will come back and visit again.
  »


 5. Aug 16, 2006
  12:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Thank you for you kind words. Nice to know my blog is being read 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!