Newyorkerbyheart

Mørbrad i gorgonzolasauce…………….


Løg, champignon og rød peberfrugt svitses………….


Mørbradbøffer steges…………..


Smørristede nye kartofler……………


Så er der serveret………….

I dag fik vi en ny ret: Mørbrad i Gorgonzolasauce – og det smagte PRAGTFULDT!!! Jeg er VILD med Gorgonzola og det giver en super god smag til denne ret. I opskriften stod at det kunne serveres med pasta eller ris – jeg valgte nye smørristede kartofler som blev rigtig lækre 🙂 Der skulle have været porre i retten, men det var kæresten ikke i stand til at finde de steder hvor han var, så jeg brugte bare løg i halve ringe istedet for og det fungerede fint………..
Bare kast Jer ud i det………….

Mørbrad i Gorgonzolasauce 4 pers.:

2 svinemørbrad
8-10 skiver bacon
2 porrer i skiver (eller 2 løg i halve ringe)
1 rød peberfrugt i tern
250 g champignon i skiver
150 g Gorgonzola
4 dl fløde (jeg brugte madlavningsfløde)
1 lille bdt. finthakket persille (mit var blevet vissent i sommervarmen…..)
sennep (jeg brugte dijonsennep)
salt, friskkværnet peber
Svits porrer, peber og champignon uden at det tager farve. Krydr med salt og peber og kom det i et ovnfast fad.
Afpuds mørbradene og skær dem i bøffer. Bankt dem let flade. Brun dem på begge sider og krydr dem med salt og peber. Smør bøfferne med sennep og sno ½ skive bacon om hver.
Læg bøfferne ovenpå grøntsagerne. Smelt Gorgonzolaen i fløden og hæld det over bøfferne. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 minutter.
Drys med persille og server med ris eller pasta – jeg kan anbefale nye, smørristede kartofler.

Grøn salat vil også være godt til, men jeg blev for doven her i sommervarmen til at stå mere i køkkenet……….

Nye, smørristede kartofler:

nye små kartofler, skrabet
groft salt
rosmarin (gerne frisk, jeg havde kun tørret)
smør
god olivenolie
Skrab et passende antal kartofler, er de for store så del dem så de alle er ca. lige store. Kog dem halvtmøre med masser af groft salt og rosmarin.
Når de skal bruges smeltes smør og god olivenolie på panden. Lad dem stege ved middelvarme til de bliver helt gennemstegte, brune og lækre.
Kan bruges som tilbehør til masser af ting.

Bøger:
Jeg er stadig i gang med “Frygtens ansigt” af Michael Crichton. Den er stadig god, yderst spændende og meget, meget velskrevet!!! Den bliver lidt teknisk af og til, men i det store og hele er jeg glædeligt overrasket over den.

Træning:
Jeg må indrømme at jeg ikke har fået trænet så meget de sidste par uger…………..det har simpelthen være FOR varmt!!!! Jeg har knap nok kunnet fungere i den varme, så det sidste jeg har haft lyst til er at træne. Jeg glæder mig virkelig til at vejret bliver køligere så jeg kan komme igang igen. Jeg savner det faktisk……..
Jeg ser frem til rigtig at komme i gang med at kickbokse, det burde bringe mig i form 🙂

Imorgen krydser jeg fingre for CARLOS SASTRE!!!!! Sikke et Tour de France det har været i år, jeg har da aldrig oplevet noget lignende. Jeg synes virkelig at CARLOS SASTRE har fortjent at vinde!!! Han er jo den eneste der har gjort noget som helst for at angibe, alle de andre har bare siddet og trykket sig nede i feltet!!! Andreas Klöden har siddet med hele sit hold omkring sig og har absolut INTET gjort. CSC har faktisk styret mere med kun 6 mand end Telemobile har gjort med 7 mand, det har da været en skandale at se på.
Så er CARLOS SASTRE bare så sympatisk at se på. Han er så lille at man sidder og frygter at han skal blive kastet af cyklen hver gang der kommer et vindstød…………. Jeg ved ikke hvorfor, men af en eller anden grund for jeg sådan en “beskytter-trang” hver gang jeg ser ham :-). Jeg synes i det hele taget at CSC har et fantastisk hold og selvom Ivan Basso ikke har været med, har de jo gjort det fantastisk. 2 etapesejre, angreb på bjergene og formentlig en podieplads – det kan da KUN være en succes. Nu sidder vi bare og venter på en “Overcoming 2″…………… Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Jul 24, 2006
  4:30 pm

  Puspha

  Looks good!!!


 2. Aug 5, 2006
  5:11 pm

  Likila

  Mmmm den skal snart prøves til min kæreste og mig – vi trænger også til lidt inspiration i hverdagsmaden.


 3. Aug 6, 2006
  12:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Den smager i hvert fald rigtig, rigtig godt 🙂


 4. Aug 13, 2006
  9:02 am

  Anonymous

  Your website has a useful information for beginners like me.
  »


 5. Aug 18, 2006
  12:09 pm

  Anonymous

  Very best site. Keep working. Will return in the near future.
  »


 6. Jul 22, 2008
  10:51 pm

  Anonymous

  Vi fik denne ret i går. Hold da op, hvor smagte det bare godt. Tusind tak for opskriften, den skal snart laves igen


 7. Jul 22, 2008
  10:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anonym!

  Jeg er glad for at I kunne lide det, vi var også helt vilde med det…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!