Newyorkerbyheart

Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler……….


En portion stegt flæsk………….


Værs’go, så er der serveret…………..

I dag stod menu’en på stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler og råkostsalat. Det er en favorit her i hjemmet, som vi bare SKAL have engang i mellem – og ALTID med råkostsalat til 🙂

Jeg bruger altid et røget stykke flæsk med lidt kød, fordi jeg godt kan lide den røgede/saltede smag. Jeg bryder mig ikke om den udgave der hedder fersk flæsk der er paneret, men sådan er det jo forskelligt……….

Persillesovsen laver jeg på sødmælk eller letmælk, fordi jeg synes at det giver en lidt rundere smag istedet for skummetmælk som vi ellers altid bruger her i husholdingen. Jeg bruger også altid bredbladet persille – jeg ved egentlig ikke hvorfor – men det er bare sådan en ide jeg har 🙂

I morgen står menuen på hjemmelavet lasagne (som er postet tidligere) og en gang salat – hvis ellers jeg får tid til det, for der er jo Tour de France (bjergetape)………….

Bøger:
Jeg er stadig igang med “Styrke syv” af Chris Ryan. Den er god og spændende. Man kan sige at plottet jo måske ligner hinanden lidt i hans bøger, men jeg synes nu at de er ganske godt fortalt og altid spændende.
I går på DR2 var der en udsendelse om amerikanske krimiforfattere – og der medvirkede 2 af mine ynglingsforfattere: Michael Connelly og Colin Harrison. Der var lidt sjovt og spændene at se dem i “virkeligheden”.

Træning:
Jeg er begyndt at kombinere min yoga med kickboxing. Altså yogalates den ene dag og kickboxing den anden dag (for at få noget mere fedtforbrændede ind i mit træningsprogram). Jeg skal da lige hilse og sige at den kickboxing dvd jeg var fået fat i er hård, puha………..men det er sjovt – og giver MEGET ømme arme 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!