Newyorkerbyheart

Teknisk uheld, vi beklager…………….

01 juli , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Bøger, Min blog - Tags: ,

Jeg beklager at jeg ikke har postet de sidste dage. Det er ikke fordi jeg ikke har lavet mad, men min computer er i stykker 🙁 Jeg HADER at undvære min bærbare hvor hele mit liv er på……surt!!! Men hvis alt går vel, så går der ikke så længe inden jeg igen kan poste billeder af de ting jeg har lavet i mellemtiden………..så “stay tuned” 🙂

Brasilien er ude…….ØV!!! Så ender det jo nok alligevel med at de s…. heldige tyskere igen bliver verdensmestre. Det er utroligt at de ALTID er SÅ heldige!!! Som Gery Lineker sagde:” Fodbold er et simpelt spil. Det består at 2 hold med ialt 22 spillere……….og Tyskland vinder altid til sidst” 🙂
Jeg sætter nu min lid til enten Frankrig eller Portugal…………nå, ja eller måske Italien (som måske har den lækreste spiller i Luca Toni *S*), der er selvfølgelig også Cristiano Ronaldo, Luiz Figo, Del Piero, Henry osv. osv. – men det er jo en helt anden sag 🙂

Basso ude af “Tour’en” – der er SURT!!! Altså, selvfølgelig skal manden dømmes hvis han er skyldig, men det er der jo rent faktisk INGEN der ved om han er. Hvis rygterne taler sandt og han “kun” er blevet omtalt i en telefonsamtale mellem 2 læger, så kan det jo være hvad som helst. Personligt tror jeg IKKE at han er dopet og jeg synes at han er uskyldig indtil andet er bevist!!! Tænk hvis han rent faktisk ER uskyldig, så har “man” taget vinderchancerne fra en helt uskyldig mand – ÆV!!!!

Bøger:
Jeg er i gang med at læse “Havana rummet” af Colin Harrison. Jeg har læst hans øvrige bøger: “Manhatten nocturne” som jeg var vildt begejstret for og “Efterspil” som jeg om muligt var endnu mere vild med. Hans bøger er utroligt spændende og rigtig godt fortalt. Desuden holder de en i et skruestik og det er svært at ligge hans bøger fra sig igen!! Jeg har også “Brooklyn Blues”, som jeg dog ikke har fået læst……….
Jeg kan kun anbefale ham 🙂
Jeg har også lige fået “Styrke Syv” af Chris Ryan. Jeg tror også at jeg har læst alle hans bøger og jeg synes faktisk at de er gode, selvom de ligner hinanden lidt. Men de er spændende og godt skrevet.

Yogalates:
Jeg er begyndt at dyrke yogalates i det fri (altså ude i haven under de skyggefulde træer) og det giver en ekstra dimension til træningen. Jeg tror at det er sådan “man” skal dyrke yoga(lates), det føles så fredfyldt og rigtigt – også selvom jeg kan høre køerne ude på marken gumler løs *G*.
Som ekstra træning har jeg skippet Carmen Electra lige for øjeblikket og har kastet mig over noget der hedder “Rotation & Motivation”. Det er en dvd fra USA – faktisk en del af en hel box med 10 forskellige former for træning. Det er faktisk god træning, det er lidt let aerobic (low inpact) og nogle “Step combos” + en masse ben, balle og mave træning!!! Så skal jeg bare lige se bort fra det faktum at den er optaget i 80’erne (tror jeg) – dvs. piger har “teased” hår og rigtig “amerikaner hår”, spandex dragter, stærke farver, gamascher (også til fyrene!!), brede bælter og benvarmere. Jeg får mig altid et godt grin – tilmed har herrerne sådan en tildens til at være lidt “løse i håndleddet”!!!!!!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!