Newyorkerbyheart

“Cold spicy sesame noodles” og min smukke prinsesse………..


Dagen frokost: “Cold spicy sesam noodles”……………..


Close-up af vores lille prinsesse………….


Ren afslapning


Man må jo sno sig………….

Jeg lavede “Cold spicy sesame noodles” til frokost i dag.
Jeg har et stort “problem” hver dag til frokost, for jeg HADER at spise rugbrød hver dag. Jeg bliver simpelthen SÅ træt af det………
Det bedste er når der er rester, som jeg kan fortære til min frokost, men ellers sker det af og til at jeg laver mig et eller andet.
Her i sommer da det har været så varmt har jeg bare spist tykmælk med rugbrødsdrys, simpelt, let og smager godt.
Jeg ville ønske at der bare var en pille jeg kunne spise, så jeg var ovre det problem hver dag til frokost tid.

“Cold spicy sesame noodles”:

bønnespirer, skylles
æggenudler
4½ spsk. sesamolie
1 agurk
3 spsk. balsamico/rødvinseddike/riseddike
2 spsk. soya
2 tsk. sukker
2 spsk. ristede sesam
lidt chili flager
Kog nudlerne efter anvisning på pakken eller gør som mig: jeg putter bare nudlerne i en skål, kommer lidt salt ved og overhælder med kogende vand. Så lader jeg dem stå i et par minutter, hælder vandet fra og så er de klar.
Skyl med koldt vand. Afdryp. Bland nudlerne godt med 1-1½ spsk. sesamolie.
Skræl agurken, del den på langs, fjern kernerne og skær den i julienne.
Bland agurk, sesamfrø og bønnespirer godt med nudlerne.
Lav dressingen:
Bland resten af sesamolien, eddike, soya, chiliflager og sukker. Hæld det over og bland det godt rundt.

Note: Jeg synes faktisk at det smagte ok. Måske ikke det mest velsmagende jeg nogensinde har fået, men helt sikkert spiseligt 🙂

I dag har jeg valgt at poste nogle billeder af vores lille prinsesse. Hun er jo en konstant kilde til glæde for os, men jeg er lidt bekymret for hende når vi skal til at ligge i byggerod. Jeg ved godt at det er længe til endnu, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på det.
Vi skal jo have brækket – næsten – alle gulve op i vores eksisterende hus, så på et tidspunkt skal vi finde noget andet vi kan bo i imens det står på. Kan vores lille øjesten tåle al den virak?? Mon det vil være bedst at sætte hende i pension mens det står på (selv om det er mig inderligt imod)??? Vil hun blive så frustreret over al den postyr så hun begynder at afpelse sig selv – eller endnu værre: løber hjemmefra???? Jo, bekymringerne har allerede meldt sig…………

Vi skal nok bo i en gammel – ikke så stor – campingvogn imens vi har byggerod, hvis vi altså kan finde en. Så hvis der er nogen der kender en/selv har en lille bitte campingvogn som de vil leje ud engang til næste forår – så råb endelige op – PLEASE!!!!!!

Yogalates/træning:
Jeg må tilstå at jeg sprang over i dag!! Hele min krop er simpelthen så øm. Det er hårdt at komme igang igen efter ferien, det har jeg måttet sande på den hårde måde……… Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!