Newyorkerbyheart

Jubiiiiiii……………………………..


Grilled cheese sandwich…………


Den færdige grilled cheese sandwich………..


Champagnen venter på at blive åbnet…………..


Så er det champagne-tid…………..

Jeg kan lige så godt skrive det som det er: jeg er “lettere” beruset!!!!!
Den lokale tømrer/snedker – som også laver totalentreprise – er lige gået…………og det var en SUCCES!!!!
Vi gennemgik vores ideer/skitse og han noterede ned. Han afsluttede med at give os en ca. pris – og det var en positiv overraskelse!!! Så kommer der selvfølgelig nogle ting oveni – det gør der jo altid…………men budgette KAN bære 🙂
Nu skal vi så vente ca. 1½ måned på det endelig skriftlige tilbud og så give tilsagn – så kan de gå igang til forår!!!! Behøver jeg at skrive det???? VI KAN NÆSTEN IKKE VENTE………….
Han var knapt ude af døren inden champagne flasken blev åbnet – skøn champagne i øvrigt!!! – og nu er vi så begge lettere berusede……………
Nå, men I kan forvente Jer meget mere om dette emne senere…………….men det tvivler I vel ikke på?? Flere års irritation/ideer/skrinligning/husjagt/tegning er nu – forhåbentlig – kommet til en ende og vi kan begynde at se frem ad!!!

I dag fik jeg lavet en “grilled cheese sandwich” til frokost. Nøj, hvor den smagte godt!!!
Jeg har spiste utallige af disse sandwich i min tid i USA og selvom de er umådentlig simple, så smager de helt fantastisk……..

De er ret enkle at lave:

2 sandwichbrød
lidt smør
ost – alt kan bruges (tror jeg nok)
Smør brødene og lig osten indimellem så det ligger på den side der IKKE er smurt. Smørsiden vender så ned mod panden og så steges den ved lav varme indtil den bliver sprød og osten smelter. Pres gerne ned med en spatel imens.
Enkelt og simpelt, men SUPER godt!!

Nå, nu vil jeg stoppe for idag – det er som om tasterne “danser” lidt. Hvis der er for mange stavefejl må I bære over med mig, det er champagnens skyld 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Aug 18, 2006
  5:23 pm

  Louise

  Det er jo bare helt fantastisk!! Skønt at I kan få bygget om, nu er det bare om du kan holde ud at vente så længe på at ‘flytte ind’ i det nye ;o) Det skal nok blive rigtig godt.

  Hvad værre er, er at jeg nu har fået en usigelig lyst til grilled cheese sandwich, men jeg har hverken det ene eller det andet i huset. Til gengæld har jeg lige ædt (ja, ædt, ikke spist) en pose ostepops, så nu har jeg det herligt…Urrrghhh… ;o)

  Jeg tror jeg snupper mig en kold danskvand og et æble at skylle efter med, må bare lære IKKE at åbne posen, for når bare den ikke er åben kan den såmænd ligge og samle støv i skabet, men er den først åben, ja så SKAL den jo tømmes.

  Glæder mig til at se nye opskrifter – hvad skal I have i aften?

  Eller I har måske tømmermænd i dag ovenpå champagnen?


 2. Aug 18, 2006
  6:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Åhh, jeg siger dig at den “grilled cheese” smagte formidabelt!! Utroligt at noget så enkelt kan være SÅ godt!!!

  Jeg kender alt for godt det med at åbne posen, hvis jeg for pokker bare kunne lade være med det, så ville jeg såmænd nok være slank som et siv *GG*

  Champagne giver “æv” tømmermænd, sådan har jeg altid haft det, men det smagte nu godt 🙂

  Vi skal have en af mine ynglingsretter: Beef ‘n broccoli i aften. Det var en af de ting jeg ALTID bestilte på kinesisk restaurant i USA og nu har jeg fundet en opskrift der er SÅ meget i nærheden af det…….at jeg kunne forledes til at tro at de har kopieret mig *GG*

  Tak for dine kommentarer – jeg glæder mig altid til at se om der er kommet noget fra dig.
  I morgen skal vi have “Kylling i kokos a la Anukis” *S*


 3. Aug 18, 2006
  7:53 pm

  Louise

  Er det rigtigt!? Er helt stolt nu :o) Håber I kan li’ det, kylling & kokos, men der skal nu meget til for at sådan en ret ikke lykkes.

  Ja, champagne giver rigtig øv tømmermænd, og drikker man rigtig meget af det, føler man sig fuld i dagevis/har tømmermænd i dagevis. Det er nu ikke noget jeg praktiserer, men du ved hvad jeg mener.


 4. Aug 18, 2006
  10:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Ja, jeg kender desværre til det *GG*


 5. Jun 13, 2009
  7:09 pm

  Mygge

  Jeg får altid fråder på når jeg tænker på grilled cheesesandwich!!


 6. Jun 13, 2009
  8:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mygge!

  Først: Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende.
  Ja, grilled cheesesandwich er ALTID godt 😀

  mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!