Newyorkerbyheart

Kylling i kokosmælk a la Anukis…………….


Mango salsa……………


Ingredienserne…………..

Retten simrer færdig…………


Så er der serveret…………

I dag fik vi Kylling i kokosmælk a la Anukis. Anukis er en cyberven fra Trendsales – hun er kendt bedre i dette “forum” som “Bogsider” – i kan finde et link til hendes blog ude under mine links……….
Hun er en flittig kommentator til mine indlæg – og det er simpelthen SÅ skønt!!! TAK FOR DET!!! 🙂
Hun sendte mig denne opskrift som vi altså fik i aften og jeg må sige at det smagte SUPER godt. Igen en ret der er et skoleeksemplar i at noget simpelt og let, kan smage forrygende……..
Jeg lavede en mango salsa til, da jeg havde en mangofrugt jeg skulle have brugt. Det var faktisk rigtig godt til – jeg er jo så glad for mango. Jeg tror ikke at kæresten helt deler min facination af mango, men han smagte det da 🙂 Men “Anukis/Bogsider” han syntes at maden var super lækker og jeg skulle sende dig en tak………..

Kylling i kokosmælk a la Anukis:

2-3 stk. helt kyllingefilet skåret i strimler
1 ds. god kokosmælk
3-4 forårsløg, fintsnittet
mild karry (her brugte jeg dog en grøn karry pasta)
fiskesovs eller salt
lidt mild chili (det udelod jeg pga. at jeg brugte karry pasta)
olie til stegning
Kom olie i en gryde og brænd karry’en af – det gælder også for karry pastaen!! Svits kyllingestykkerne i det afbrændte karry(pasta). Hæld kokosmælk i. Kog op og lad det simre i 8-10 minutter, smag til med fiskesovs (eller salt).
Tilsæt forårsløg og lad retten koge op igen.
Server retten over ris.

Note 1: Jeg havde en rest squash jeg skulle have brugt, så det svitsede jeg lige sammen med kyllingen.

Mango salsa:

1 moden mango
1 rødløg, snittet fint
½ presset citron
lidt sukker efter smag
1 rød frisk chili, snittet fint
salt, friskkværnet peber
Skær mango i tern og bland det med de andre ingredienser. Lad det lige stå og trække i 20 minutters tid, inden det spises.

Jeg sidder og lytter til Robbie Williams koncert i radioen – live fra Wien. Jeg har egentlig aldrig delt mange andres facination af Robbie Williams………
Altså jeg synes at han har lavet noget godt musik, men det er da også det. Jeg har ikke næret de helt stor ønsker om at komme til hans koncert, men jeg må indrømme at det lyder ret godt!!! Det kunne godt være en af de ting jeg skal opleve inden jeg skal herfra engang………
Har faktisk aldrig været til de helt store koncerter. Jeg har været til INXS koncert i USA, dengang Michael Hutence stadig levede, jeg oplevede også “YES” – jeg ved ikke om de er så kendte i Danmark. Så har jeg været til koncert med Søs Fenger, Sanne Salomonsen og Shu-bi-dua………..men ellers ikke, er det mon unormalt??
Jeg ville rigtig gerne ind og se Billy Joel – jeg har ALTID holdt utrolig meget af hans sange. Lige fra “Piano Man”, “It’s Still rock and roll to me”, “An innocent Man”, “Just the way you are” til “New York State of Mind” (som jeg måske synes kunne være den bedste af dem alle!!). Jeg synes, at han har en fænomenal stemme, laver gode melodier og jeg ELSKER hans tekster!!!!
Ellers har jeg en ret bred musik smag synes jeg – måske lige bortset fra hård Heavy og er heller ikke alt for pjattet med Hip Hop – men ellers er jeg ret åben overfor musik. Jeg har en CD med Garth Brooks og selv om mange griner lidt af Country, så synes jeg faktisk at det er en fremragende CD. Der sker ind imellem at jeg bare SKAL høre den – og helst for fuld skrue. Det er lidt det samme med Westlife’s “Allow us to be frank” som er ene gamle crooner numre – den er simpelthen FANTASTISK. Jeg bliver i så godt humør af at høre den!!!! Jeg ville så gerne ind og se den musical med “The Rat Pack”, men vi har altså ikke fået os taget sammen til det. Jeg er helt pjattet med sådan noget gammel crooner-halløj. Jeg synes selvfølgelig også at Frank Sinatras “My way” er helt fantastisk sammen med – nå ja – “New York, New York”…………men det havde I måske gættet?? *GG*

Nå, nu er det vist hyggetid med kæresten så jeg vil lukke ned for nu………
I morgen står menuen på Burritos med fyld af fars og kidneybønner, dertil en salat – så vi “ses 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. Aug 20, 2006
  7:23 pm

  Louise

  Nej hvor ser det dog godt ud, og hvor er jeg glad for at I kunne lide det. Men det er nu også svært at gøre det til en ‘dårlig ret’. Herligt herligt.

  Jeg har været til Robbie Williams koncert en gang, det er vel en 5 år siden, og det var i Forum her i København. Det var en god koncert, Robbie er altid skæg og god for rigtig ‘entertainment’. Det foregik om vinteren, og derfor kom alle naturligvis med store frakker osv, og jeg kan huske, at lige inden vi kom op til garderoben, ja så var der ikke mere plads, og vi måtte stå hele koncerten med vores tonstunge vinterfrakker på eller over armen, og det tog ligesom lidt af fornøjelsen af det hele. Men ellers var det en god koncert :o)


 2. Aug 29, 2006
  12:51 pm

  laust

  Så ved et tilfælde at INXS kommer forbi Train i Århus, selvfølgelig med ny forsanger, men måske en mulighed for at genopleve gamle dage 😉

  Se mere på INXS på Train


 3. Aug 30, 2006
  10:59 am

  Newyorkerbyheart

  Mange tak for oplysningen, det vil jeg overveje 🙂


 4. May 6, 2009
  12:46 pm

  Camilla

  Glæder mig til at prøve den i aften – har henvist hertil fra ugens madplan, håber det er ok.


 5. May 6, 2009
  2:19 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det er selvfølgelig helt ok – tak fordi du skriver det 🙂

  Jeg håber, at I vil kunne lide det…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!