Newyorkerbyheart

On the road again……………

05 august , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags:


Fyrtårnet i Skagen med de 210 (hårde) trin………………


Ud mod den tilsandede kirke…………


Den tilsandede kirke………….

Efter oplevelsen med at “kravle” op i fyrtårnet satte vi os i bilen og begyndte hjemturen. Vi gjorde et stod ved “Den tilsande kirke”, men jeg synes at oplevelsen var begrænset og ikke et “must” i mine øjne.
Vi tog motorvejen hjem for vi havde jo en lille prinsesse der ventede på os derhjemme, og som vi savnede. Det er altid det værste: at være væk fra hende 🙂
Men alt i alt har det været en god lille mini-ferie, hvor vi har fået set en masse, mødt nogle søde mennesker og spist MASSER af lækker, lækker mad!!! Selvom jeg elsker at lave mad, er det rart at slippe nogle dage. Bare at kunne sætte sig ved et dækket bord og nyde andres madkunst………..
Nu er det tilbage til hverdagen og jeg vil igen begynde at poste opskrifter – når jeg finder på noget at lave 🙂

Bøger:
Jeg er blevet færdig med “Box 21” af Anders Roslund og Börge Hellström, den er jo nr. 2 i deres serie og jeg synes faktisk at den var bedre end “Udyret”. Det er en barsk bog der fortæller om de piger fra Østeuropa der bliver lokket ind i prostitution, om deres tilværelse her i det “civiliserede” Europa og alle deres lidelser – fysisk som psykisk!!! Absolut IKKE en bog for folk med dårlige nerver………..
Jeg er nu startet på “Ildens søn” af Daniel Silva. Det er en selvstændig forsættelse af “Vatikanets mand” og hvor hovedpersonen igen er Gabriel Allon. Det jeg har læst af den tegner godt, så jeg glæder mig til at læse videre 🙂 Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!