Newyorkerbyheart

Portobellosvampe med rucolafyld, del 2……………

De bagte portobellosvampe……………….

Bagt portobellosvamp tæt på…………

Aftenens tallerken………..

Vi havde rester af kød fra i går (svinemørbrad med fyld af frisk mozzarella, soltørrede tomater og sorte oliven), så jeg skulle finde på noget tilbehør til i aften. Da vi var ovre og handle “faldt” jeg over nogle lækre portobellosvampe i Netto. Portobellosvampene er meget fyldige – og store – og så har de en rigtig god smag. Jeg lavede noget fyld til dem og serverede det så med mørbrad resten, brød og kold sauce. Det smagte rigtig godt og blev faktisk et rigtig lækkert aftensmåltid 🙂

Portobellosvampe med rucola-fyld:

portobellosvampe

et par håndfulde rucola

soltørrede tomater, hakket

hvidløg, finthakket

ristede pinjekerner, hakket

parmesanost

salt og friskkværnet peber

Kom lidt olivenolie på en pande og svits hurtigt hvidløg, soltørrede tomater og pinjekerner. Når det er svitset sammen, tilsættes et par håndfulde rucola og lidt parmesanost. Vend rundt til rucolaen falder lidt sammen. Krydr med salt og peber.

Hæld lidt god olivenolie i bunden af et ildfast fad, læg svampene i med “hatten” nedad. Krydr med groft salt, friskkværnet peber og dryp lidt olivenolie ud over. Kom fyldet på og kom lidt reven ost på toppen. Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

Kan serveres til mange forskellige ting – eller selvstændig som en lækker forret.

Vi er ved at finde ud af hvilke møbler vi skal have når vi engang bliver færdige med vores byggeprojekt. Jeg regner med at vi skal i Ikea og Ilva i weekenden for at se lidt på udvalget. Jeg vil helt vildt gerne have spisebord i valnød – evt. også stole. Jeg synes at valnød er SÅ fedt og rigtig, rigtig flot!!!

Vi snakker om at skulle have hvide vægge, så vi ligesom kan “skeje” lidt ud mht. farve på møbler. Jeg har ellers altid været modstander af hvide vægge, fordi jeg ikke synes at det er hyggeligt. Hvor nogen mennesker nærmest bliver “deprimeret” hvis der er for mørkt, så har jeg det lige omvendt: Hvis der er for klinisk og for hvidt, så får jeg det næsten fysisk dårligt……..

Jeg elsker at have sådan lidt hule-stemning – og sådan bliver “mit” værelse (yogaværelset/biblioteket/gæsteværelset) sikkert også…………..i hvert fald vil det helt sikkert komme til at bære præg af at det er mig der kommer til at “regere” mest derinde 🙂

Dog kan jeg godt se fordelen i at male stuen hvid, dels fordi at stuen ikke er så stor og dels fordi at vi så kan få lidt mørkere møbler………….som f. eks. i træsorten valnød 🙂

Træning:

Jeg er SÅ glad for min nye dvd: “Tiffany’s Fight the fat”. Som jeg tidligere har skrevet er det MEGET hårdt – men også ret skønt!!! Jeg synes faktisk at jeg kan se forbedringer……….i hvert fald er jeg IKKE i tvivl om at jeg har mavemuskler!!!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!