Newyorkerbyheart

Sandwich night……………


Sandwich mens de er ved at blive lavet………..

De færdige sandwich……………

Sådan skal en sandwich serveres: med chips…………..


Lækre, lækre kirsebær………..

I aften fik vi sandwich – resten fra den store skinke fra i lørdags. Kæresten har også haft skinkesandwich med på arbejde idag – første arbejdsdag efter ferien………
Han klagede dog ikke over at få sandwich igen i afte, jeg tror at han skal spise sandwich døgnet rundt hvis det skulle være!!
Der blev ikke sparet på kødet til aftenens sandwich, vi har jo også meget af det, men det bliver det nu heller ikke når jeg almindeligvis laver sandwich. Jeg synes ikke at de sandwich man får herhjemme har ret meget med sandwich at gøre. Man skal da være overordentlig heldig hvis der er 2 stykker kød i ens sandwich……….
Så er jeg jo blevet så amerikaniseret, at jeg synes at chips er en nødvendighed som tilbehør til sandwich 🙂

“Ham & cheese” sandwich:

lækkert brød
skinke
ost (gerne emmentaler)
sennep
mayonnaise
iceberg salat
Rist brødet.
Bland mayonnaise med sennep indtil ønsket smag opnåes og smør begge skiver brød med blandingen. Kom salat på det ene stykke, derpå kød, så ost og luk med det andet skive brød.
Server med chips.

Jeg ELSKER kirsebær!!!! Jeg synes at det er den mest fantastiske frugt. I dag var de billige ovre i Brugsen, så der blev indkøbt en kæmpe posefuld……….måske jeg får ondt i maven i de næste mange dage………….
Normaltvis synes jeg at de er ret dyre, men flotter mig som regel alligevel med at købe en lille bitte smule. Men det er jo et godt kirsebær år i år, så måske jeg får råd til at svælge i kirsebær i det næste stykke tid 🙂

Det er som om at man kan fornemme at efterårets komme ligger lige om hjørnet. Det eneste gode ved det er, at fjernsynets sendeprogram bliver en lille smule mere interessant!!! Det er sandelig IKKE nogen fest i sommermånederne………
Om ikke så længe starter “Desperate housewifes” igen og det glæder jeg mig rigtig meget til. I går have “24 timer” præmiere, så nu følger atter nogle hektiske uger i selskab med Jack Bauer. Utroligt hvad den mand kan nå at opleve i løbet af et døgn, jeg får helt sved på panden ved tanken………..

Træning:
Jeg startede på kickboxning i dag – hold op det var hård at komme igang igen efter min “sommerpause”. Inden pausen kunne jeg tage de påkrævede 25 armbøjninger – idag kunne jeg knap nok nå de 18!!!!! Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

11 kommentarer


 1. Aug 15, 2006
  12:54 am

  Laust

  Hej,

  Nu har jeg igennem noget tid fulgt dine indlæg med interesse, det er spændende at følge med i dine udskejelser 😉 og ganske inspirende.

  Men, jeg står over for at skulle nogle dage til New York og så tænkte jeg om du kunne anbefale nogle gode steder at spise?

  Det med at finde gode spisesteder er det sværeste ved at være ude at rejse, for hvor ved man lige hvor de gode steder er når man aldrig har været der før.

  På forhånd tak og forsæt med de gode indlæg.


 2. Aug 15, 2006
  12:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Laust!

  Mange tak for dine pæne ord 🙂

  Jeg har lavet en lang liste til dig, så hvis du sender mig en mailadresse sender jeg dem gerne til dig.
  Jeg havde skrevet en mail til dig, da jeg opdagede at jeg ikke har nogen mail adresse på dig 🙂
  Du kan maile til mig på newyorkerbyheart@jubii.dk

  Ser frem til at høre fra dig igen 🙂


 3. Aug 15, 2006
  12:09 pm

  laust

  E-mail adresse er sendt afsted og glæder mig til at se din liste.

  Det kunne måske være en ide at inkludere listen på din blog, enten som seperat indlæg eller her i kommentarerne, så ville der måske være andre der fik glæde af den.

  På forhånd mange tak.


 4. Aug 15, 2006
  3:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Du siger noget…. 🙂

  Hermed listen som jeg har sendt til dig, håber at du kan bruge nogle af dem……

  “Åh, hvor er du heldig!!! New York er jo en FANTASTISK by og er – som du sikkert har gættet – min ynglingsby.

  Det med restauranter er jo lidt en smagssag – også hvad du godt kan lide at spise. Du skal i hvert fald unde dig oplevelsen at gå på en rigtig “diner” og en “coffeeshop”

  Der er en fantastisk italiensk restauran på 5th. avenue mellem Carroll street og Garfield Place med udsigt til Central Park.

  Er du til pizza’er skulle du prøve: Patsy Grimaldi’s,19 Old Fulton Street mellem Front Street og Water Street. Der er masser af stemning og rød-ternede duge på bordene.

  Hvis du er til steaks er Peter Luger Steak House helt bestemt et besøg værd. Jeg mener at det det ligger 178 Broadway ved Driggs Aveneue. Deres porterhouse steaks er FANTASTISKE!!

  Hvis du er til asiatiske retter kan du få autentisk og SUPER GOD vietnamesisk mad på Viet-Nam i Chinatown.

  Katz’s Delicatessen er en klassiker. Det var her Meg Ryan lavede den berømte scene fra filmen “Da Harry mødte Sally” – hvis du har set den? Du får de mest FANTASTISKE sandwich derinde. Prøv f. eks. en Ruben sandwich, som er min favorit!! Du vil have svært ved at spise en sandwich når du kommer hjem til Danmark, alt vil blegne i forhold til dem inde på Katz’s!!!
  Den ligger på East Houston Street nær Orchard Street.

  Hvis du er til burgere fåes de ikke meget bedre en hos Harry’s at Hanover Square. De bliver grillet over trækul med en speciel træblanding (som jeg ikke kender til) og der er mulighed for at vælge mellem massevis af forskelligt “toppings”.
  Den ligger på Hanover Square.

  Lombardi’s anses vist nok for at være servere nogle af de bedste pizzaer fra kulfyret ovn, på Manhatten. Den ligger på 32 Spring Street mellem Mott og Mulburry Street.

  Skal der være lidt “stjernestøv” over din aftensmad/frokost skulle du prøve TriBeCa Grill som ejes delvist af Robert De Niro – det ligger i et af filmselskabets bygninger og der kan af og til ses kendte skuespillere der. Det ligger på Greenwich Street ved Franklin Street.

  En af dem der SKAL opleves er Sylvia’s i Harlem hvor du får rigitig “soul food”. Du får KÆMPE portioner derinde – så er du advaret!!! Specialiteterne er de stærkt krydrede spareribs som smager GUDDOMMELIGT!!!! og selvfølgelig “fried chicken” som også er et “must” at prøve. Det MÅ du prøve – kan evt. kombineret med en gospel gudstjeneste som der jo er masser af i området!!
  Ligger på Lennox Avenue mellem 126th og 127th Street.

  Skal det være fint – og dyrt – er Four Seasons stedet at besøge. Her kan der også opleves en stor Picasso billed som hænger i forhallen. Ligger på 52nd Street mellem Park og Lexington Avenue.


 5. Aug 16, 2006
  8:53 am

  Louise

  Allerførst vil jeg sige, at sandwich’erne ser rigtig lækre ud. Som du ved er jeg også amerikaniseret, og jeg er helt enig med dig – de sandwich man nogle gange præsenteres for herhjemme, de har ikke meget med sandwich at gøre ;o)

  Nå, og så vil jeg da også ønske Laust en fabelagtig tur til New York. Newyorkerbyheart kender byen langt bedre end jeg (jeg har slået mine amerikanske folder andre steder i landet) og hendes spise-anbefalinger ser vidunderlige ud. En af anbefalingerne er Sylvia’s,der serverer ‘soul food’, og selvom jeg ikke har spist på lige den restaurant, så vil jeg alligevel anbefale, at du minimum en gang under dit ophold forkæler dig selv med en mega omgang soul food :o)

  Og nu ved jeg jo ikke hvad dit ærinde i New York er, men hvis jeg må tillade mig en enkelt anden anbefaling, så er det et besøg på Metropolitan Museum of Art.

  GOD TUR!


 6. Aug 16, 2006
  12:02 pm

  Newyorkerbyheart

  Åh, Bogsider, du forstår mig SÅ godt 🙂

  Jeg kan kun tilslutte mig tippet om at besøge Metropolitan Museum of Modern Art, den er virkelig et besøg værd…….

  Tak fordi I gør min blog så meget sjovere med Jeres kommentarer!!


 7. Aug 16, 2006
  7:53 pm

  Louise

  Selv tak da, jeg tjekker ofte ind her og lige ser, om der er noget jeg synes jeg vil kommentere :o)


 8. Aug 17, 2006
  2:10 am

  laust

  Jeg skal til New York på ferie, faktisk kun et kort stop (4-5 dage) imellem Boston og Portland, Oregon.

  Endnu en gang tak for listen, den vil blive brugt flittigt, men jeg når jo nok desværre ikke alle stederne.

  Ved faktisk ikke om jeg når at komme på The Met, for mig står National Museum of Natural History højere på listen og ved ikke om jeg når/kan holde til mere end et stort museum på turen. Men efter jeres anbefalinger bliver The Met ført højere op på listen over ting jeg skal se – det kommer vist også lidt an på hvordan vejret bliver.


 9. Aug 17, 2006
  11:36 am

  Newyorkerbyheart

  Du kan også godt glæde dig til Boston, som jeg også synes er en fed by.
  Måske lidt mere “europæisk” i udformningen – men med en fantastisk stemning!!!
  Området omkring Harvard campus er fedt og med MASSER af liv og lebend 🙂
  Jeg har boet i New Hampshire, kun ca. 1½ times kørsel fra Boston i 1 år………


 10. Aug 17, 2006
  7:57 pm

  laust

  Jeg glæder mig skam også til hele turen, den første uge er faktisk delt imellem Boston og Plymouth hvor vi skal spille golf nogle dage, derfor er programmet lidt presset i Boston, men vi når dog heldigvis at se Redsox på Fenway park og komme på en guidet Duck Tour rundt i byen.


 11. Aug 17, 2006
  9:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Fenway Park er en stor oplevelse – jeg er også Red Sox fan 🙂

  Hvis I skulle få tid til overs er – hvilket I sikkert ikke gør – er der rundvisning på Harvard University og der er også Whale watching fra Boston havn. De har også et flot Aquarium i Boston.
  Det er jo altid er et problem ved rejser er tiden – alt for mange ting at se/gøre og alt for lidt tid!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!