Newyorkerbyheart

Svinemørbrad fyld med mozzarellaost, sorte oliven og soltørrede tomater…………..


Den færdig stegte mørbrad……….

Mørbraden inden den kommes i ovnen………..

Den færdige anretning…………..

Sådan ser den ud, når den skæres…………


Inden den snørres sammen………..

Jeg beklager at billeder er i sådan en tilfældig rækkefølge, men denne nye beta-version driller mig noget så eftetrykkeligt……..

Jeg håber, at jeg med tiden finder ud af det og at I har tålmodighed med mig imens jeg prøver på at få den til at gøre som jeg tror jeg fortæller den at den skal gøre 🙂

Nå, men i aften stod menuen på svinemørbrad fyldt med soltørrede tomater, sorte oliven og frisk mozzarella. Dertil smørstegte kartofler, sauce og grønne bønner. Det smagte rigtig godt – især kartoflerne er et stort hit. Smørret gør hele forskellen………

Jeg ELSKER grønne bønner!! Da jeg var lille var det nogen nær det værste der kunne serveres for mig – lige bortset fra rosenkål altså – men i dag synes jeg at grønne bønner er skønne!!!

Svinemørbrad fyldt med sorte oliven, soltørrede tomater og frisk mozzarellaost:

1 svinemørbrad, afpudset

ca. 8-10 soltørrede tomater, hakket

ca. 10 sorte oliven, halveret

1 frisk mozzarella

1 pk. bacon i skiver

Afpuds mørbraden og flæk den, så den er skåret næsten helt igennem. Bank den flad. Krydr med groft salt og friskkværnet peber. Afdryp mozzarella’en og dup den tør. Skær eller pluk den i stykker og læk det midt på mørbraden. Ovenpå puttes halverede oliven og hakkede, soltørrede tomater. Vikl bacon skiver stramt om og vikl derefter bomuldsnor om, så den ikke går op under stegningen. Læg i et ovnfast fad og steg ved 200 grader i ca. 30 min. Skær den ud i tykke skiver og server.

Kartoflerne har jeg givet en “opskrift” på at lave tidligere. De er supernemme og passer nærmest sig selv. Det er vigtigt at der bruges rigtig smør (Lurpak eller lign.) og IKKE Kærgård eller produkter i den stil!!!

I aften har vi set “Batman begins” på dvd, den er faktisk rigtig god. Af en eller anden grund har jeg altid holdt meget af at se Batman film – jeg tror at jeg har set dem alle………….

I går aftes så vi “Det næst bedste” med Madonna og jeg synes faktisk at den var ret sød, selvom kæresten hvis hellere ville have set noget med lidt mere action i 🙂

Print Friendly
Tilbage

Én kommentar


  1. Oct 22, 2010
    11:35 pm

    Anonymous

    Hej 🙂

    Kan man få et link til kartofler og evt saucen?

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!