Newyorkerbyheart

We are going on a summer holiday, del 2………

05 august , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags:


Vores aftensmad fra Vilsund Gl. Færgekro………………


Tæt på……………


Post Danmark feltet…………


De er vist blevet sat…………

Da vi kom ned i restauranten var det faktisk ikke flere borde ledige, selvom vi var blevet lovet et bord. Der var simpelthen sket en fejl, så da vi bestilte værelset var alle borde faktisk bookede, men det havde vedkommende der tog imod vores bestilling ikke bemærket. Men en mand der sad selv, var så venlig at tilbyde at vi kunne sidde hos ham. Det tog vi imod og vi faldt hurtig i snak. Det viste sig at han var kunstner og havde udsmykket noget af restauranten. Han hed Mads Borch og maler nogle fantastisk flotte billeder………….
Stedet var åbenbart umådelig populært – også hos lokalbefolkningen – og det er jo altid et godt tegn!!! Mange blev afvist fordi der simpelthen ikke var pladser nok – og der kunne ikke siddes udenfor da det jo regnede………….
Vi bestilte noget tournados-agtigt og blev præsenteret for et mægtigt fad fyldt med 4 stykker okse tournados, ærter, majs, hele stegte champignon, grillet tomat, blomkål og gulerødder. Dertil pommes frites og sauce. Det smagte helt forrygende og vi kunne slet ikke spise op – der var mad i rigelige mængder!!!
Igen, kan jeg kun anbefale stedet på det varmeste…………….

Næste dag fortsatte vi vores tur mod Skagen. Pludselig kunne vi se mennesker stå i vejkanterne og klumpe sig sammen hist og pist, det viste sig at det var Post Danmark cykelløbet der var i vente. Så da vi så starten af politi eskorten holdt vi ind – hvilket man i øvrigt blev tvunget til – og så tog vi lige et par billeder…………. Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!