Newyorkerbyheart

En slags “Shrimp scampi”………….

Nærbilled af ponchoen………

Ponchoen til kærestens lille niece……..

Gårsdagens frokost……….

De lækre rejer……….
Som I kan se kan jeg nu igen endelig poste billeder!! Jeg har knoklet på at få det til at virke, og så var det bare en lille ting som jeg havde overset………..nå, men bedre sent end aldrig 🙂
Som I kan se er jeg blevet færdig med ponchoen til kærestens lille niece. Jeg er meget spændt på om hun kan passe den og om hun vil kunne lide den………..
Hvis der er noget som er min livret – bortset fra en rød, saftig steak – så er det rejer (og helst tiger-/kinarejer). Jeg fik virkelig smag for det i USA, hvor de ikke sidder med de små sølle rejer vi får herhjemme, men med nogle der er noget større og som smager helt fantastisk!!! Især med deres cocktailsauce (Heinz ketchup, Heinz chilisauce og revet peberrod). Vi fik det tit som en slags forret og jeg ELSKEDE det – det gjorde vi alle – og de forsvandt som dug for solen. Vi fik også nogle gange “Stuffed jumbo shrimps”, som var SUPER gode!!! Jeg har aldrig set SÅ store rejer herhjemme, at jeg har kunne lave det……….æv!!
Nå, men igår til frokost lavede jeg en slags “Shrimp Scampi”. Jeg tog nogle rejer og stegte i olivenolie med hvidløg, chiliflager og lidt citronsaft. De blev bare lige vendt, så de ikke blev “seje”. Der er ikke noget så slemt som overstegte/kogte rejer, de bliver helt uspiselige. De skal kun lige tilberedes til de er netop nok og så de giver et “snap”/eller lille knæk om I vil, når de bides over.
Så vendte jeg bare hele baduljen sammen med noget spaghetti, kogt al dente………FANTASTISK frokost!!
I søndags var vi jo ude og spise. Vi var på Zapata i Haderslev og hvis I kommer på de kanter, så kan jeg kun anbefale det på det varmeste!!! Sikke nogle hyggelige og stemningsfyldte lokaler. Det lå nærmest sådan nede i en baggård, så det manglede bare vasketøjet hen over, så lignede det noget fra “Lady og vagabonden”. Vi fik noget helt fantastisk, mexicansk, mad. Jeg fik kæmperejer til forret med salat og en lækker guacamole. Til hovedret fik jeg en Tostada med kylling og salat. Tostada en en sprød (majs?)pandekage med kylling, ost, salat, creme fraiche og guacamole ovenpå. Det smagte helt fantastisk!! Kæresten fik en lækker tomatsuppe med chili og ost og han sagde at den var super god – jeg skal se om jeg kan finde en opskrift et sted som ligner. Til hovedret fik han Enchilada med oksekød. Vi fik ogås frozen Margaritas – der findes ikke noget ret meget bedre end en Margarita………..
I aften skal vi have grillet, marineret pangasius filet’er med avocado-/tomat-/mangosalsa, grillede asparges med bacon om og Naan brød. Jeg vender tilbage med billeder og opskrift senere på dagen………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!