Newyorkerbyheart

Marineret, grillet Pangasius filet med tomat-/mango-/avocadosalsa………….

Mango-/tomat-/avocadosalsa tæt på…………

Pangasius filet marineres………….

Mango-/tomat-/avocadosalsa………

Grillet tilbehør: Asparges med bacon og squash…………..

Aftenens tallerken…………

I aften stod menu’en på grillet, marineret Pangasius filet med mango-/tomat-/avocadosalsa, asparges grillet med bacon om, grillet squash og Naan brød. Det blev rigtig godt det hele. Jeg marinerede fisken i ca. 4 timer.

Jeg havde ikke nogen egentlig opskrift på salsa’en, men blandede nogle ting sammen som jeg troede ville smage godt. Asparges grillet med bacon om, er altid et hit her i huset – og de kan bruges til ALT!! Det er længe siden vi har fået Naan brød, så det synes jeg at vi skulle have i aften.

Grillet, marineret Pangasius filet:

1 pk. Pangasius filet

Marinade:

saft fra 1-2 lime

lidt reven limeskal

salt, friskkværnet peber

1 frisk rød chili, finthakket

lidt olivenolie

lidt soyasauce

2-3 dråber sesamolie

Alle ingredienserne til marinaden piskes sammen og hældes over fisken. Stilles i køleskab i ca. 4 timer. Grilles ca. 3 minutter på hver side, til de er møre.

Mango-/tomat-/avocadosalsa:

1 moden mango

1 moden avocado

1 håndfuld cherrytomater

1 rødløg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

saft fra 1 lime og ½ citron

1 frisk rød chili, finthakket

lidt sukker

salt, friskkværnet peber

Mango skæres i tern, det samme med avocado. Cherrytomater skæres i kvarte. Alle ingredienserne blandes og smages til med salt og friskkværnet peber. Lad det trække ca. 30 minutter.

Bøger:

Jeg er blevet færdig med Tami Hoag’s “Af jord er du kommet”. Jeg synes faktisk at den var god og kan godt lide forfatterens skrivestil, meeeen………. som “Bogsider” gør opmærksom på, så er kærlighedshistorien temmelig distraherende. Det er lidt irriteredene at læse om hede følelser, når man nu helst vil følge udviklingen på jagten af seriemorderen………….. Jeg synes, at det var en rigtig spændende slutning den havde og det gjorde, at jeg kom til at sove ALT for sent i nat!!

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg nu skal igang med, men jeg kunne forestille mig at det måske blev Tami Hoag’s “Til jord skal du blive”. Den købte jeg i en antikvariat i Ribe i lørdags………ja faktisk blev det til endnu lidt vægt (nærmere betegnet 5 bøgers), til vores stakkels bogreol 🙂

Deltog I i “Testnationen” i lørdags? Det gjorde jeg, jeg synes at det er et rigtig sjovt program – dem er der jo ikke for mange af på den danske sendeflade………

Jeg vil godt offentliggøre at jeg fik 50 rigtige og er faktisk ok tilfreds med mig selv. Jeg syntes at matematikken var rigtig svær, nu er jeg ikke nogen “tal-knuser” i forvejen, så det var i den kategori jeg scorede mindst……… Jeg blev slået med 4 af kæresten 🙁

Træning:

Jeg var fået – endnu – en ny trænings dvd. Den hedder “Personal trainer” og er faktisk ret god. Man kan vælge mellem hvilken kropsdel man vil træne (eller om det skal være hele kroppen), hvor længe, hvor svært og om man vil have “personlig” vejledning til udførelse af øvelserne. Så er der også et 30 minutters program til hele kroppen (på en dvd ved siden af), hvor der er opvarmning, toning, træning og nedkøling/stræk – det skal jeg prøve i morgen. Det er lidt sjovt at få nye dvd’er, så jeg ligesom har forskellige dvd’er jeg kan bruge 🙂

I morgen skal vi til min svigermors fødselsdag, så der skal der ikke laves mad…………..

Jeg vender tilbage torsdag med Mousakka.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Sep 13, 2006
  10:11 pm

  laust

  Hej,

  Vil blot takke endnu engang for listen over steder at spise i New York. Desværre var tiden ikke rigtig til at nå det hele, når det kommer til stykket er det lettere at finde noget i det område man nu engang befinder sig i. Men jeg nåede heldigvis både Katz’s og Sylvia’s og men det er også lige før det var hele turen værd i sig selv.

  Jeg har skrevet lidt om mine oplevelser i New York på min egen blog defoged.dk.

  Venlig hilsen,
  Laust.


 2. Sep 14, 2006
  10:09 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Laust!
  Jeg skynder mig ind og læse på din blog, for jeg er så spændt på hvordan det er gået…….
  Jeg er glad for at du nåede at spise på Katz og Sylvia’s og at du kunne lide det…….det er nemlig en oplevelse i sig selv og maden – ja, den kan næsten give en “foodie” som mig tårer i øjnene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!