Newyorkerbyheart

Pizzabøffer…………

Champignon og løg svitses……….

Bøfferne er formet og klar…….

Aftenens tallerken…………

Bøffer og sauce simrer………….

Først vil jeg lige beklage at der ingen billeder er på denne post, men jeg har store problemer med at oploade billeder lige pt. Jeg arbejder på det og vil selvfølgelig poste billeder lige så snart jeg kan……….

I går og i dag har vi fået “Pizzabøffer”, det smager rigtig godt og er super let at lave. Jeg serverer det med spaghetti, men der kan selvfølgelig også bare bruges pasta – eller måske kartofler lavet i ovnen på en eller anden måde……

Pizzabøffer:

3 spsk. rasp
1½ dl. mælk
500 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk. hakket løg
salt, friskkværnet peber
margarine til stegning
Sauce:
1 hakket løg
2 fed presset hvidløg
250 g champignon
1 ds. flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 tsk. oregano
lidt sukker
salt, friskkværnet peber
Rasp udblødes i mælk. Kødet røres med rasp, æg, løg, salt og peber. Kødet formes til bøffer, som brunes på panden.
Løg hakkes. Hvidløg presses. Løg, hvidløg og champignon svitses. Tomatpure, hakkede tomater, lidt sukker og oregano tilsættes. Småkoger i 5 minutter. Hæld det over bøfferne, som steger færdig i 4-5 minutter.

Nu fik de da ham Rudy Frederiksen varetægtsfængsel………helt ærlig troede jeg ikke at han ville være mand nok til at stå ved sit ansvar. Jeg troede at han ville være så fej, at han valgte den “lette” løsning (selvmord). Jeg kan godt forstå at han har bedt om at komme i isolation, det er ikke sikkert at de andre medindsatte ville være så forstående………

Jeg sad og så interviewet med Natascha Kampusch i går aftes…….hold op hvor var det rørende!!!! Jeg blev så bevæget da jeg sad og så hende fortælle, men også fordi det virkede som om hun slet ikke var klar. Hun sad og lukkede øjnene og krampagtig vred sine fingre, det var så ubehageligt at se på. Som om hun sad og prøvede på at lukke det hele ude. Jeg synes at hun var så smuk, men samtidig også enormt skrøbelig at se på. Hvor må hun have mange ar på sjælen efter sådan en oplevelse i de sidste 8½ år, det er svært at forestille sig. Verden må også være anderledes end da hun “forlod” den. Det ligger vist en lang og hård kamp for hende, inden hun bliver et “helt” menneske igen.

Jeg er blevet færdig med poncho’en til kærestens lille niece – igen beklager jeg at jeg ikke kan oploade billeder – men I skal nok få den at se lige så snart jeg kan igen. Jeg synes faktisk at den er blevet rigtig fin og jeg glæder mig til at viser Jer den. Nu er jeg ved at strikke et sjal til mig selv. Jeg synes at det er så hyggeligt at strikke på denne tid af året 🙂

I dag var vi en tur i Ribe for at gå en tur, hvor er det en hyggelig by. Smukke, hyggelige gader med brosten og huse så skæve at man tror at det er løgn. Sikken charme……….
Vi fandt også en antikvariat, utroligt at vi aldrig er kommet forbi den før. Vi var inde og kigge og fand en håndfuld, som vores stakkels bogreol nu skal bære på. Jeg ELSKER at gå rundt blandt bøger, det giver mig sådan en ro og en form for lykkefølelse – langt ind i sjælen. Jeg ved ikke om nogen af Jer forstår den følelse, men der falder en underlig (og dejlig) form for ro over mig når jeg går rundt blandt så mange bøger 🙂

I morgen står menuen på “Enebærgryde med ovnbagt kartoffelmos” (den fra Karoline), som smager helt fantastisk………

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!