Newyorkerbyheart

Salat med marineret, stegt kylling, tortellini m. m………….

Marinaden til kyllingen…………

Salaten tæt på…………..

Den færdige salat…………

Aftenens tallerken………

I aften fik vi en salat med marineret, stegt kylling og en masse lækre ting. Der er ikke nogen egentlig opskrift – d. v. s. at det er min egen opfindelse 🙂 Så tingene kan skiftes ud efter smag og hvad der haves i køleskabet. Jeg kan kun sige at denne blev rigtig, rigtig god!!! Kyllingen smagte super godt og så var den mættende…………en succes!!

Salat med marineret, stegt kylling, tortellini m. m.:

1 pk. frisk tortellini m. svampefyld

2 kyllingebrystfilet’er

sprødstegt bacon

pinjekerner

mango

agurk

rød snackpeber

rødløg i tynde halvmåne-skiver

Emmentaler ost i små tern

cherry tomater

romainesalat

rød mangold salat

groft salt, friskkværnet peber

Marinade:

limesaft

brun farin

rød, frisk chilipeber

presset hvidløgsfed

teriyakimarinade

olivenolie

friskkværnet peber

Pisk marinaden sammen og hæld det i en pose. Kom kyllingebrystfilet’erne i og læg det i køleskabet mindst 6 timer, gerne natten over.

Steg kyllingen på en pande til den er gennemstegt og lad den køle lidt af, inden den skæres ud og puttes i salaten. Kog tortellini efter anvisninger på pakken.

Bland det hele sammen og nyd denne skønne salat.

Dressing:

Creme fraiche

salt, peber

1 fed presset hvidløg

lidt sukker

lidt dijonsennep

Server med brød til.

Note 1: Jeg køber et stort stykke Emmentaler ost og skærer det selv i små tern, det er billigere end at købe færdigskårne salattern.

Note 2: Jeg ville faktisk også have puttet avocado i, men desværre duede min avocado ikke.

Note 3: Jeg kunne forstille mig at jeg næste gang ville prøve en variant med vindruer i stedet for mango – måske 🙂

Jeg sad i går aftes og så “Operation X” på TV2 om ham Rudy Frederiksen som har lavet pornooptagelser med masser af unge piger mellem 15-18 år. Hold da k… hvor var han en klam og ulækker mand. Han sad faktisk rigtig og småhyggede sig over at han har udnyttet så mange unge piger igennem de sidste 25 år. Jeg kan snart ikke finde på alle de ulykker jeg synes skulle overgå sådan en mand!!!! Ikke nok med det, men så var han også ansat som “sikker-chat” konsulent ved Ringkøbing Amt. De ting han kunne sidde og sige, det var SÅ ulækkert og SÅ ækelt at det var til at få det dårligt over!!!!

Det værste ved vores retssystem er jo så, at han jo – med garanti – ikke får ret meget straf. Vi er jo så blødsødne overfor børnemishandlerne, pædofile og mænd som ham Rudy og behandler faktisk sådanne personer med større omhu og forsigtighed end deres stakkels ofre!!! Der er jo INGEN straf, der kan opveje det som sådanne mænd har gjort. I Tønder-sagen f. eks. er det jo latterligt lave straffe der gives!!! Tænk på den stakkels (lille) pige som har lagt krop til, hun vil være mærket af dette i resten af hendes liv. Men de ækle mænd der har misbrugt hende – og ikke mindst hendes forældre – de slipper ALT for let!!! Nogen gange synes jeg at der er ærgeligt at vi har afskaffet dødsstraf……… Jeg ved godt at det måske er en lidt primitiv indstilling, men de straffe vi har hjælper jo heller ikke rigtig noget. De tvangsmedicinere jo ikke engang pædofile/voldtægtsmænd……..næh, vi må jo ikke begå “overgreb” mod de “stakkels” dømte – så hellere ofrene………….

Når det så er sagt, så synes jeg også at det er utroligt at der ikke er nogen piger der har anmeldt ham Rudy Frederiksen noget før?? Jeg forstår slet ikke at de har ladet sig “overtale” til at have sex med den ulækre mand – eller at de har troet på at de kunne blive model når de kun var 1,50 – 1,55 meter høje – alle ved jo at modeller er meget højere? Jeg forstår heller ikke helt at han har kunnet tage så unge piger med ud af landet – nogle af dem har jo været under 18 – uden at forældrene har stillet spørgsmålstegn. Mon slet ikke de har undersøgt hvem deres børn skulle rejse med, hvor de skulle bo, talt med dem der skulle med o. s. v. Ja, måske er jeg gammelsdags, men jeg forstår det ikke helt??

Men der er intet, INTET der undskylder det Rudy Frederiksen har gjort. Han skal straffes og han skal straffes hårdt – så hårdt at han mærker at det han har gjort, det er alvorligt!!! Gad vide hvad han har gjort ved sine egne børn, eller hvordan han ville have det hvis nogen forgreb sig på hans børn på den måde??

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!