Newyorkerbyheart

Babytæppe og næste strikke-projekt……….

13 oktober , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Strikke/hækle/brodere (Knitting) - Tags:

Babytæppet i fuld størrelse, hæklet af små firkanter…….

Her lidt tættere på……..

Det næste projekt, som kærestens søster har bestilt. En smuk strikket poncho……….

Jeg vil lige viser Jer de ting jeg har lavet på det sidste.
Jeg har hæklet et lille babytæppe til den lille nye baby, som kærestens søster skal føde til marts. Jeg håber, at du hun vil kunne lide det og gøre brug af det. Det er hæklet af små firkanter, som er hæklet sammen til sidst. Opskriften er fra Politikens Strikke- og hæklebog.

Det næste projekt jeg skal i gang med, er en super flot poncho som kærestens søster har bestilt. Den er fra www.garnstudio.com hvor der er den masse flotte, gratis opskrifter. Jeg glæder mig til at komme igang med den, for jeg synes at den er så smuk…….

Det var bare lige et kort indlæg fra mig idag, så I kan se at jeg også laver andet end røre i kødgryderne *GG* Posted by Picasa

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Oct 14, 2006
  9:26 am

  Louise

  Babytæppet er bare rigtig sødt! Men poncho’en der er dit næste projekt ser virkelig skøn ud, den bliver herlig at have på til vinter! Jeg kan ikke selv hverken strikke eller hækle eller sy, så jeg er altid meget imponeret når der er nogle der kan :o)


 2. Oct 14, 2006
  11:58 am

  Newyorkerbyheart

  Tak 🙂

  Jeg er meget spændt på at skulle i gang med ponchoen og til at se det færdige resultat!! 🙂
  God weekend til dig….


 3. Oct 16, 2006
  10:26 am

  Laura Hernandez

  I have a question, do you know how to make a creamy paprika sauce? I had a creamy schnitzel here thee other day and it was soooo delicious. I just had to ask.


 4. Oct 17, 2006
  10:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Laura,
  I would think that you could just melt some butter and then add some paprika and maybe some chopped onions. Then add som heavy cream and let it reduce a little until the sauce gets thicker.
  I don’t know if it works, but I’ll think that it would 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!