Newyorkerbyheart

Den færdig strikkede poncho……….

28 oktober , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Strikke/hækle/brodere (Knitting) - Tags: ,

Den færdig strikkede poncho………..

Jeg tænkte, at I måske lige havde lyst til at se mit seneste arbejde: ponchoen til kærestens søster. Den kommer ikke helt til sin ret på billedet, men I kan da danne Jer et indtryk. Jeg mangler lige at få hæklet pynteblomsten, som skal sidde på den store “krave”.
Sikke da et blæsevejr vi havde natten til fredag. Jeg lå vågen det meste af natten og følte mig som en af de tre små grise, der sidder inde i deres hus og hører ulven puste og pruste udenfor…….
De siger godt nok, at det ikke var en storm, men det lød unægtelig sådan.
Så røg Ole Olsen da – endelig – ud af “Vild med dans” i går, det var da også på høje tid. Efter min mening, skulle han slet ikke være nået så langt, jeg synes at han har været klart den dårligste lige fra allerførste dans og det er da en “skandale” at han har forsat og Anette Heick ikke har!!! Min favorit til titlen i år er Christina Roslyng og Steen Lund, jeg synes at hun har rykket sig helt vildt siden hun dansede den første dans.
I aften skal vi have mexicanske tortillas. Jeg har før postet det herinde, så det vil jeg skåne Jer for igen. Jeg vender tilbage i næste uge med “Paella” og “Ungarnsk kartoffelsuppe” med bacon-/løg-/olivenbrød.
God weekend til Jer alle 🙂
Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Oct 31, 2006
  2:21 am

  Tea

  Thank you for your comment to Tea & Cookies, I am happy to know about your blog (what beautiful knitting projects, my goodness!). I will have to try some of your delicious sounding recipes–thank you for doing the work to translate them to English! I really enjoy learning about other cultures and their food, so perhaps I can incorporate some Danish dishes into my repertoire.

  Thanks again for the email, I’ll be stopping by again soon!


 2. Oct 31, 2006
  10:10 am

  Newyorkerbyheart

  Hi Tea,
  thank you for taking the time to stop my my little place here – and thank you for you comment on my knitting projects 🙂
  If you see any of the old recipes – there’s not translated to English – then please feel free to ask. I’ll be happy to translate for you 🙂


 3. Oct 31, 2006
  4:47 pm

  Louise

  Ja, ponchoen ser virkelig god ud, flot arbejde!

  Jeg får læst en ufattelig masse i denne måned. Mest danske bøger, så det er hurtigt overset. Det er ikke alle der er lige vellykkede, og i skrivende stund er jeg midlertidigt gået tilbage til det engelsk/amerikanske. Dog ikke krimigenren, men en roman af Donna Tartt, der hedder ‘Den Lille Ven’. Jeg er ikke nået så langt endnu, men den tegner ganske godt.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!