Newyorkerbyheart

Ribbenssteg……..

Stegen inden den kommer i ovnen…….

Den færdige ribbenssteg………

Posted by Picasa Rugbrødsmad med lun ribbenssteg og rødkål……….

I går til frokost lavede jeg en ribbenssteg, som vi fik på rugbrød med rødkål til, det smagte rigtig godt. Jeg gør som regel det, at jeg langtidssteger den ved lav temperatur, da jeg synes at det giver en meget bedre smag.

Ribbenssteg:

1 ribbenssteg

laurbærblade

groft salt, friskkværnet peber

lidt vand

Sørg for at kødet er ridset helt ned til kødet og for at gnide de grove salt godt ned mellem rillerne – det er det der gør sværen sprød. Krydr med peber og stik små stykker af laurbærblade ned imellem nogle af rillerne.

Hæld lidt vand ved og sæt i ovnen. Jeg steger den ved 125 grader i 3-4 timer. Men I kan jo gøre som I vil.

Vi fik den lun på rugbrød med rødkål til.

Jeg er ved at være færdig med babytæppet og jeg fik lige en bestilling i går på en poncho, så det er det næste jeg skal igang med. Ponchoen er superflot, så jeg er spændt på at komme igang. Jeg skal nok vise Jer billeder på et senere tidspunkt.

Film:

I går aftes så vi “Firewall”, som er den nye dvd med Harrison Ford. Den var faktisk ret god, en rigtig typisk Harrison Ford film. Han spiller en helt almindelig mand, som er it-ekspert i en stor bank. Pludselig en dag bliver hans kone og børn kidnappet, og han skal være med til at stjæle 100 millioner dollars, for at få dem tilbage. Danske Nikolaj Coster-Waldau er med.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Oct 12, 2006
  5:09 pm

  Louise

  Åh, sidder ved computeren og besvarer mails mm. Og måtte lige tilbage hertil og kigge på madbilleder. Er så sulten at jeg er ved at besvime. Nå ja, måske lidt overdrevet, men er i hvert fald halvsvimmel, og tænker meget på mad! Der er ikke rigtig noget i køleskabet, og det hjalp ikke at sætte en rulle frugt-mentos til livs ;o) Så jeg måtte lige ind og savle over de lækre billeder her, mens jeg overvejer om jeg alligevel skulle gå ned og handle lidt…..på den anden side….nej, jeg tror jeg kaster mig over et stykke knækbrød. Jeg er åbenbart ikke sulten nok til at gå ned og handle…


 2. Oct 12, 2006
  7:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Jeg har nogle gange de vildeste mad-fantasier. Især hvis jeg – som jeg ofte gør – læser kogebøger i sengen om aftenen!!!
  Når jeg vågner om morgenen har det heldigvis fortaget sig…..ellers ville jeg jo kunne trille 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!