Newyorkerbyheart

Fiskefilet Florentine……….

14 november , 2006 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Hovedretter med fisk/skaldyr - Tags: , ,

Inden den kommes i ovnen 2. gang…………….

Efter den er kommet ud af ovnen 1. gang……………

Spinat ligges i bunden af et fad…………

Aftenens tallerken……………

Det færdige fiskefad…………

I aften fik vi Fiskefilet florentine – altså fiske med spinat. Det smagte faktisk ret godt, jeg er vild med spinat og smagen var rigtig god. Det er også hurtigt og nemt at lave, så der er ingen undskyldninger 🙂

Fiskefilet Florentine:
1 pose frossen hel spinat
25 g smør
5-600 g rødspættefileter (evt. fra frost)
1/4 liter Mornay sauce
reven ost
salt, friskkværnet peber
Tænd ovnen på 225 grader.
Damp spinaten ca. 5 minutter (tø den IKKE op først) i en gryde med lidt smeltet smør, salt og friskkværnet peber – med låg på. Læg spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad. Krydr fiskefileterne på begge sider, fold dem let sammen og læg dem oven på spinaten. Sæt i ovnen i 5-7 minutter. Tag fadet ud og hæld Mornay saucen ved og drys lidt reven ost ovenpå. Sæt i ovnen igen i 5 minutter – eller til overfladen er gylden. Jeg serverede det med vilde ris og dampede broccoli.

Fish Florentine:
1 pack frozen spinach
25 g butter
5-600 g fish filets
250 ml mornay sauce
shredded cheese
salt, pepper
Turn on the oven at 225 degrees Celcius. Thaw the frozen spinach in a pot with melted butter, salt, and pepper for 5 minutes under a lid. Season the fish on both sides.
Put the spinach in a dish, roll up the fish filets and put them on top of the spinach. Put in the oven for 5-7 minutes. Take out the dish and pour in the Mornay sauce and add the shredded cheese. Put back in the oven for another 5 minutes until it’s golden brown and bobbly. I served it with wilde rice and broccoli.

Jeg vil godt sige tillykke til MICHAEL LAUDRUP med den fornemme titel i går – Danmarks bedste fodboldspiller gennem tiden!!!! Det kunne vel i grunden ikke blive nogen af de andre og han vandt jo i suveræn stil – SÅDAN!!

Bøger:
Jeg ved godt at jeg skrev i går, at jeg ville gå i gang med Jo Nesbø’s “Kakkelakkerne”, men jeg jeg skiftede altså mening. Der sker det nogle gange når jeg skal til at gå i gang, så synes jeg alligevel ikke rigtig at det skal være den bog. Her kommer glæden jo ind ved at have så mange bøger – jeg endnu ikke har læst – at vælge imellem. Jeg bestemte mig i stedet for Jussi Adler-Olsens “Washington Dekretet” og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg havde INTET kendskab til ham inden jeg gik i gang, andet end jeg vidste at han er dansk og har succes i hele verden med hans bøger. Jeg synes virkelig godt om bogen – det jeg har læst indtil nu. Han skriver let, flydende og meget medrivende. Det tegner virkelig godt.
Jeg har også lige fået Hanne-Vibeke Holst’s “Kongemordet” ind ad døren, jeg har godt nok endnu ikke fået læst “Kronprinsessen”,.men det kommer nok på et tidspunkt.

I morgen står menuen på blomkålssuppe fra Tina’s mad (hende svenskeren), med ristede stykker blomkål og brødcroutoner.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!